Apartmani Faveria Pula - Istra

cijena od € 45 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Pula i regiji Istra!
Opis objekta

Novi apartmani u centru grada sa besplatnim parkingom. Apartmani su prostrani i udobni. Dvorište, vrt i terasa u samom centru grada nije nešto što se lako pronalazi te to čini naše apartmane jedinstvenima. Pulska arena je udaljena svega 100m te je zbog toga četvrt jako privlačna. Posebno je iskustvo ljeti kada se održava filmski festival ili neki od mnogobrojnih koncerata velikih muzičkih zvijezda jer se atmosfera osjeti i u samom objektu. Četvrt je u samom centru grada, a opet smo ugodno distancirani od noćne buke i ugodan odmor je neometan.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in počinje od 14h. Check out traje do 10h. Prilikom rezervacije vašeg smještaja klijent će uplatiti avans u iznosu od 30% ukupne rezervacije, a ostalih 70% 30 dana prije dolaska u smještajni objekt.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Klijent je dužan uplatiti 30 posto iznosa prilikom rezervacije, a ostalih 70%, 30 dana prije dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 20 m
  • Restoran: 50 m
  • Autobusni kolodvor: 600 m
  • Željeznički kolodvor: 1 km
  • Zračna luka: 6 km
  • Marina: 300 m
  • Disco klub: 800 m
  • Nacionalni park: 8 km
Vrsta plaže
Pješčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Mogućnost prevoza iz zračne luke.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Faveria
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Rudolstetten, Švicarska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Lipanj 2020
Odličan apartman na dobroj lokaciji

Ja i moja supruga smo bili u Puli i ovaj apartman je na fantastičnoj lokaciji, nekih 4 min. od amfiteatra. Apartman je jako nov i lijepo uređen i velik. Mi smo mogli u dvorište da parkiramo auto. Ponovo bi došao u ovaj apartman.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Feđa Filipović Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Moja je dužnost da vam omogućim lijepu dobrodošlicu. Na usluzi sam vam i pomoći ću vam koliko god to mogu. Govorim Engleski i Njemački jezik, volim putovati i potrudit ću se da osjećate ugodno i zadovoljno tokom vašeg boravka. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno pitajte. Možete nas zapratiti i na našoj facebook stranici za više informacija i popusta.

Oglas Apartmani Faveria je pregledan 7354 puta od 02.02.2020.