Apartmani MateoPodstrana - Split i okolica

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Podstrana i regiji Split i okolica!
Opis objekta

SPLITSKA RIVIJERA - PODSTRANA - Apartmani MATEO nalaze su u Podstrani kod Splita. Nudimo vam prostrani dvosobni apartman za 6 osoba. U apartmanu imamo dvije spavaće sobe, jedna s brčnim krevetom, druga s odvojenim krevetima, dnevni boravak s pomoćnim krevetom za dvije osobe. TV - SAT. Apartman ima prostran blakon s pogledom na nogomete terene koji se nalaze preko puta kuće i koji su vam na raspolaganju za rekreaciju i sport. U kući imate besplatan wi-fi Ovaj apartman ima dobro opremljenu kuhinju s kuhinjskim posuđem i kuhalom za vodu te hladnjakom, aparatima za pečenje i kuhanje. U okviru objekta gostima je na raspolaganju privatno parkiralište. U kupaoni imate tuš kabinu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ako se odlučite rezervirati smještaj kod nas javite se mailom ili sms porukom i mi ćemo vam poslati broj računa na koji ćete uplatiti kauciju za apartman. Kada dođete kod nas plaćate ostatak novca.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Centar: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Ljekarna: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Apartman ima klimu i uključena je u cijenu apartmana. Prekrasna pješčano šljunčana plaža udaljena je svega 400 metara od nas, a grad Split 5-6 kilometara. Najveći shopping centar City one Split udaljen je svega 2 km od naše kuće. Trgovina s prehranom 150 m od kuće, ljekarna 400 m a golf tereni 800 m od naše kuće.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mateo
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Vitez, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2019
Gosti

Apartman je čist, uredan i svi podaci koji su navedeni su točni. Usluga domaćina je izvrsna. Apartman svakako preporučujem. Ivica, Vitez.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Mateo Apartmani Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Mi smo obitelj koja nudi smještaj u svojoj obiteljskoj kući. U kući imamo dva apartmana na tihom i ne tako bučnim mjestu u Podstrani.

Oglas Apartmani Mateo je pregledan 15877 puta od 27.03.2017.