Apartmani NadaPirovac - Šibenik i okolica

cijena od € 45 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Pirovac i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Lijepo uređeni i opremljeni apartmani (klima, SAT TV, internet), nalaze se u blizini glavne plaže (150 m), na kojoj se nalaze svi potrebni sadržaji za djecu i odrasle: igralište za odbojku na pjesku, trampolini, iznajmljivanje brodica, kafići i restorani. U ponudi imamo 2 apartmana, jednosobni (2 osobe) i dvosobni (2 2 osobe). Za vaš auto osigurano je i parkirno mjesto u hladovini te mogućnost korištenja zajedničkog roštilja i vanjskog tuša.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje možete izvršiti u eurima ili kunama. Rezervaciju ćete izvršiti uplatom 30% iznosa ili po dogovoru. Broj računa za uplatu akontacije dobit ćete e-mailom na Vaš zahtijev. Ostali iznos plaća se pri dolasku u apartman. Boravišna taksa NIJE u cijeni. Najbolje vrijeme dolaska je iza 13 sati, radi kvalitetne pripreme apartmana, a odlaska do 9. 30 sati. Molimo Vas da u apartmanu postupate pažljivo sa stvarima, i da na odlasku ostane uredan. .
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Gostima je usluzi zajednički roštilj, a mogu i koristiti vanjski tuš za tuširanje. Imamo spremište za vaše bicikle, kojima možete obilaziti širu okolicu postojećim biciklističkim stazama. Postoji mogućnost organiziranog izleta na Kornate, možete posjetiti Nacionalni park Krka, Park prirode Vransko jezero, ... Na kraju Pirovačkog zaljeva nalazi se i ljekovito blato koje iz godine u godinu posjetitelji sve više koriste.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Nada
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
/, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Nada, Kolovoz 2017
Krasan apartman

Apartman je velik, lijepo opremljen i čist. Oko 250 metara od lijepe pješčane plaže i krasnih borova-odlična hladovina. U blizini su i trgovine, dom zdravlja i tržnica. Vlasnici, gospodin i gospođa su jako prijazni.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Odgovor domaćina
Dobri gosti

Puno hvala na Vašem lijepom komentaru. Drago mi je da Vam se svidjelo u Pirovcu, da Vam je bilo udobno u našem apartmanu. Dođite nam opet.

Murska Sobota, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Nada, Srpanj 2017
Super stan

Stan je vrlo lijepo uređena i čista i blizu plaže (250 m), trgovine (350 metara) i centra grada (500 m). Veličina apartmana je upravo savršen, veliki balkon je dodatni plus. Također je u stanu sa svime što je potrebno dvoje ljudi. Vlasnik Nada je vrlo lijepo dama.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Ugodni i mirni gosti

Drago nam je da Vam se svidjelo kod nas. Hvala. Srdačan pozdrav .

Nada Bokulić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Nada je pregledan 46014 puta od 25.03.2016.