Apartmani BlankaPakoštane - Zadar i okolica

cijena od € 45 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Pakoštane i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Apartmani se nalaze u obiteljskoj kući u mirnoj ulici na kratkoj pješačkoj udaljenosti od centra sela. Za otprilike 5 do 20 min ste na rivi, plažama koje se prostiru duž cijelog mjesta, trgovinama, banci, pošti, autobusnom stajalištu, liječniku ako vam nedaj bože zatreba. Tu su i domaćini koji vam stoje na raspolaganju u svim situacijama. Rado će vas odvesti do skrivenih uvala ili vam pokazati znamenitosti mjesta. Cijela obitelj se trudi ućiniti vaš boravak u našoj kući što ugodnijim.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Klima ukljucena u cijenu. Pas se naplacuje posebno, 5€ po danu.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 400 m
  • Benzinska crpka: 100 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Zračna luka: 35 km
  • Marina: 400 m
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 300 m
  • Nacionalni park: 10 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Svi apartmani opremljeni su perilicama za suđe Svaki apartman ima veliku terasu s predivnim pogledom na more i Kornate. Vaš limeni ljubimac isto tako ima svoje osigurano mjesto u dvorištu. Na raspolaganju vam je najam bicikla ako se poželite provozati uz prekrasno Vransko jezero ili roštilj ako ste nakon rekreacije ogladnili. Na raspolaganju imamo i brod tako da mozemo organizirati jednodnevne izlete na obliznje otoke. To je jednostavno najbolji nacin kako vidjeti sve u najljepse otocice u blizini :)
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Blanka
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Germany, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2021
Izvanredan stan

Sada smo drugi put zaredom na Blanki i Duri. Zaista smo uživali prošle godine već u njihovom stanu i zbog današnjeg teškog vremena ponovno smo rezervirali - i opet uživali u mirnoj atmosferi. Jako nam se sviđa fleksibilnost domaćina i kad god imate pitanje uvijek dobijete dobar odgovor. Stoga smo zaista uživali u vašem stanu i nadamo se da ćete i dalje ugostiti mnogo gostiju koji uživaju u vašem naselju. Osim što su voda i plaže tamo jako lijepi i kome se sviđa, ima puno otočića, a nije ni nedaleko od Zadra i nedaleko od Šibenika, točno u sredini, a ima i puno povijesnih znamenitosti za vidjeti . Preporuka apsolutno vrhunska.

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Ptuj, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2021
Mitja & Tanja - najljepši odmor

Zdravo, U Pakoštane se vraćamo dugi niz godina. Volimo se vratiti Đuri i Blanki, jer smo s njima posljednje 3 godine i otkad smo s njima prvi put ne želimo ići nigdje drugdje. Oboje su vrlo ljubazni, uslužni i uvijek vam pomognu ako vam nešto zatreba. Apartmani su čisti, uredni i u izvrsnom stanju. Nalaze se na mirnom mjestu gdje se možete opustiti i uživati u prirodi s pogledom na more. Unatoč činjenici da kuća nije uz more, ne smeta nam, jer možete pješice, automobilom, biciklom ... do bilo koje plaže. S njima se osjećamo kao kod kuće i savršeno se razumijemo od prvog dana i osjećamo se kao dio njihove obitelji, jer nas uvijek lijepo dočekaju i također prate kući. Svake godine zajedno večeramo, što nam se jako sviđa, jer se s njima osjećamo jako dobrodošli. S njima želimo još ovakvih praznika i rado ćemo se vratiti. Blanka i Đuro ... vidimo se sljedeće godine

Preporučujem za : Osobe željne mira, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Trnava, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2021
Super odmor

Apartman je dobro opremljen, čist i dovoljno velik. Terasa izvanredna sa prelijepim pogledom na more. Domaćini ljubazni, divni ljudi. Udaljenost od plaže je 15-20 min hodanja, ali ni to nije problem, malo prošetate i upoznate Pakoštane, odaberete plažu koja vam najviše odgovara. Prvi put smo ljetovali ovdje i zadovoljni smo.

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Prikaži sve komentare
Djuro Uzelac Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Češki, Slovenski,
Više o domaćinu

Predstavnik obitelji Uzelac :) Glavni i odgovorni za sve sto se zbiva na imanju!

Oglas Apartmani Blanka je pregledan 101014 puta od 09.05.2015.