Apartmani DragicaKrk Njivice - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Moderni apartmani se nalaze u malom ribarskom mjestu Njivice, na otoku Krku. Njivice su udaljene samo 11 km od zračne luke Rijeka. Objekt se nalazi 3 minute hoda do samog centra mjesta i predivnih šljunčanih plaža na kojima se možete opustiti i uživati u suncu i moru. Mjesto je idealno za obitelji s malom djecom i ljude koje žele uživati u svježem zraku. Apartmani se sastoje od jedne spavaće sobe, kupaonice, prostranog dnevnom boravka s kuhinjom i blagovaonicom, blakonom i predivnom prostranom terasom koja je idealna za jutarnje kave, a isto tako za večernja uživanja dok svjež zrak dolazi iz šume. Zahvaljujući kauču na razvlačenje koji se nalazi u dnevnom boravku omogućuje smještaj za dodatne dvije osobe. Studio se sastoji od dnevnog boravka s ležajem, blagovaonice i separiranom kuhinjo, odvojenom kupaonicom, te malom natkrivenom terasom ispred ulaza (20m2).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom vršenja rezervacija plaća se akontacija u visini od 30 % od ukupne cijene smještaja. Ne vrsimo povrat akontacije uslucaju otkazivanja rezervacije. Ulazak u apartman na dan dolaska je poslije 14 sati, Izlazak iz apartmana na dan odlaska je do 10 sati ujutro. Za više od 2 osobe plaća se pomoćni ležaj u visini od 10 € po osobi / dan. Korištenje klima uređaja se zaračunava dodatnih 5 € na dan.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Autobusni kolodvor: 100 m
  • Željeznički kolodvor: 40 km
  • Zračna luka: 12 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Uz usluge smještaja isto tako pružamo visoko kvalitetnu uslugu taxi transfera. U cijenu je uključeno korištenje WiFi / Internet, SAT/TV, te parkirno mjesto u sklopu apartmana. U dvorištu svim gostima je omogućeno korištenje roštilja Ukoliko želite saznati više informacija o otoku, stojimo Vam na usluzi! Ukoliko želite doći u zimskom periodu na more i uživati vikendima na skijaškim stazama na Platku (u udaljenosti od samo 45 km ), u apartmanu ima mogućnost centralnog grijanja
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Dragica
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Steinfurt, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Dragica, Kolovoz 2017
Vrlo rado !!

Čisto, lijepo i mirno stan. Plaža i restorani su unutar pješačka udaljenost oko 5 minuta. Vlasnik obitelj je vrlo gostoljubivi i korisno !! Tu je i roštilj roštilj! Sve u svemu vrlo dobra vrijednost za novac!

Preporučujem za :
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Dragica Ivanković Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Slovenski, Ruski,
Više o domaćinu

Iznajmljujem apartmane u Njivicama na otoku Krku. Imam višegodišnje iskustvo u iznajmljivanju. Možete me kontaktirati na appdragica@gmail. com. Isto tako ostatak informacija možete vidjeti na http://appivankovic. hr/welcome/

Oglas Apartmani Dragica je pregledan 70748 puta od 26.06.2015.