Apartmani Lucija JurkovićKrk Malinska - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

OBJEKT: Kategorija 3 zvjezdice. Ukupno 9 kreveta u 3 smještajne jedinice. Apartman je okružen otvorenim vrtom (veličine 500 qm) s drvećem, cvijećem i grmljem. Vlasnik je nastanjen u kući (sa posebnim ulazom). Za zajedničku uporabu stoji na raspolaganju: internet (WLAN), terasa, ljuljačka, gril, vanjsko ognjište i dvorište. APARTMANI: Apartman 3 sobe 45qm, za 5 osoba u suterenu ili Studio apartman na 1. katu, 1 soba, 25 qm, za 2 osobe. klima uređaj. Ulaz na 1. katu, preko vanjskog stubišta u hodnik dnevnu/spavaću sobu. vanjske stepenice natkrivene 1. kat: dnevno/spavaća soba (25 qm) s 1 dvostrukim ležajem, kutom za objedovanje (2 mjesta), tv-om, prilazom terasi (16 qm, natkriven, vrtni namještaj, 1 stol, 4 stolice, zajedno s dnevno/spavaća soba). kuhinjski s kutom za objedovanje, tv-om, električnim štednjakom, hladnjakom (pregrada za zamrzavanje), mikorvalnom pećnicom, mašinom za kavu, tosterom, električnim kuhalom za vodu i prilazom terasi. kupaonica (4 qm) s tušem, umivaonikom i wc.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija za potvrdu rezervacije je 100 eur. Doplata za korištenje klima uređaja je 5 eur/dan, plaćanje po dogovoru na licu mjesta, ako ju koristite. Za boravak kraći od 4 noći cijena se uvećava za 30%. Primamo kućne ljubimce cijena 5 eur/dan . Dječji krevetić treba naručiti kod rezervacije.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Akontaciju za smještaj u cijelosti vraćamo u slučaju otkazivanja rezervacije 15 dana i više od ugovorenog datuma dolaska gosta.
Udaljenost od objekta
  • More: 900 m
  • Centar: 900 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 1.2 km
  • Ljekarna: 1.2 km
  • Banka: 900 m
  • Pošta: 900 m
  • Benzinska crpka: 1.2 km
  • Autobusni kolodvor: 900 m
  • Željeznički kolodvor: 30 km
  • Zračna luka: 13 km
  • Marina: 900 m
  • Sportske aktivnosti: 900 m
  • Disco klub: 1 km
  • Casino: 30 km
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U ljeti: Jadranska obala 900 m (plaža 900 m s pijeskom, šljunkom, kamenjem, stijenama i betoniranim platoom). Mogućnosti za sportove na vodi, iznajmljivanje čamca, pecanje, ronjenje, tenis i vez za čamac ovisno o položaju 900 m, Plaža za pse 1200 m i jahanje 3 km. Vodeni sportovi 900 m.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Lucija Jurković
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Čakovec, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Kolovoz 2022
Preporuke!

Apartman je uredan i čist, dobro opremljen. Prostran balkon s pogledom na more idealan je za ispijanje jutarnje kavice/večernje čaše vina. Plaža je malo udaljenija, ali svakodnevna rekreacija čini čuda za zdravlje, tako da to nije nikakav minus. A i na kraju krajeva, opcija je i odlazak autom. Domaćica Lucija je vrlo ugodna i simpatična osoba spremna dobaviti sve što vam eventualno nedostaje u apartmanu (iako nama nije nedostajalo ništa.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Romantičare, Razgledavanje,
Vrbovec, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A5, Srpanj 2020
Odlično

Boravili kod Lucije i prezadovoljni smo, od ljubaznosti domaćice, uređenosti i urednosti apartmana i okoliša do ogromnog parkinga, uglavnom smještaj i sve ostalo pet plus.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Kalmar, Švedska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Lucija Jurković, Travanj 2019
Izuzetan pogled na cijelu Malinsku, Rijeku i ostale otoke

Vrlo lijepa, gostoljubiva domaćica, nudi vrlo svjež, čist i novoizgrađeni apartman s prekrasnim pogledom s velikog balkona. Vrlo dobar prostor za parkiranje automobila, posebno velikih automobila. Apartman je u blizini trgovina, restorana i još mnogo toga. Rado ćemo se vratiti na ovo šarmantno mjesto :-) Sretno, lijepa Lucia obitelji iz Švedske / Muki

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Lucija Jurković Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Njemački,
Više o domaćinu

Dođite i ugodno se odmorite u apartmanima kod Lucije !

Oglas Apartmani Lucija Jurković je pregledan 67601 puta od 22.03.2017.