Apartmani Olive TreeMurter - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Vrlo dobro 4/5
Opis objekta

APARTMAN OLIVE TREE 1 ID: 66229 je apartman s vlastitim ulazom, a sastoji se od potpuno opremljene moderne kuhinje s blagovaonicom, zasebne spavaće sobe sa kvalitenim madracom, lijepe kupaonice i velike terase sa stolom za 8 osoba. Idealno za ljude koji vole druženja ili žele imati osjećaj kao da su kod sebe doma. Velika terasa pruža mogućnost uživanja na otvorenom. Na terasi se nalazi prostor za odmor s ležaljkama. Oprema: klima uređaj, WI-FI, frižider, štednjak, pećnica, kuhalo za vodu, perilica za rublje, roštilj. Besplatana PARKING ispred objekta. Apartman je predviđen za dvije osobe. APARTMAN OLIVE TREE 2 ID: 66230 je studio apartman s vlastitim ulazom, sastoji se od kuhinje prostorno povezane s blagovaonskim i spavaćim dijelom, kupaonice i vlastite male terase. Oprema: klima uređaj, WI-FI, frižider, štednjak, pećnica, kuhalo za vodu TV. Besplatan PARKING ispred objekta. Apartman je predviđen za dvije osobe. 5 min pješke udaljeno od plaža Slanica i 5 - 7 min do centra.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check In - 15:00 Check Out - 11:00 Iznos akontacije je 30% od ukupnog iznosa.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 600 m
  • Autobusni kolodvor: 600 m
  • Marina: 900 m
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 900 m
  • Nacionalni park: 10 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U Murteru možete uživati u prekrasnoj prirodi i plažama (Slanica, Podvrške, Podraduč, Čigrađa, Kosirina) kao i skrivenim uvalama. Preporučamo Dolphin Watching Tour s brodom, posjet Nacionalnog parku Kornati brodom (iz Murtera svaki dan vozi izletnički brod) posjet Nacionalnog park Krka (osobnim automobilom, sat vremena vožnje), posjet Muzeja betinske drvene brodogradnje, vidikovac crkva Sv. Roka, obilazak tunela na brdu Raduč, obilazak antičkog grada Colentuma, zanimljivo je i pogledati vaterpolo utakmicu u Betini ispred kafića Porat. Pitajte nas kako doći do lokacija. Od restorana i kafića preporučamo: Luksuzan restoran FABRO, Nalazi se uz samo more, idealan za posebne prilike, romantičan doživljaj uz morske delicijama. Pizzeria BUFFALA, uz more, u centru. Restoran pizzeria MORSKI PAS na Slanici. Luksuzan restoran BOBA. Restoran SKALINADA. Restoran i pizzeria ZAMEO IH VJETAR. Caffe Lostura na Slanici. Caffe Porto Captain's Club. Kultni murterski Caffe Krešimir.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Olive Tree
Komentari
Vrlo dobro 4/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Varaždin, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Lipanj 2023
Odličan apartman u prekrasnom Murteru

Svaka pohvala objektu i domaćinima, odličan smještaj u prekrasnom Murteru Objekt je lijepo uređen te zaista onakav kakav je na slikama. Sve je na izuzetno visokoj razini, od čistoće do gostoljubivosti domaćina. Blizina plaže Slanice, prekrasne plaža Podvrške, Čigrađa, Kosirina. Vrhunski, topla preporuka svima

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Bad Mergentheim, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Srpanj 2023
Super

Apartman je izvanredan za dvoje osoba imate sve. Očekuje vas čista posteljina te 2 manja i 2 velika ručnika, uključen frižider i zamrzivač. Imate klima uređaj i puno posuda, lonaca, bokala, čaša i šalica....Velika i lijepa terasa s dostupnim korištenjem roštilja/peke. Stalak za sušenje rublja, glačalo, fen i manja pegla za kosu...Lokacija je odlična, malo uvučeno te bez ikakve buke od prometa...Imate parking te ne morate razmišljati gdje ostaviti auto na kojoj plaži, pješke imate 5 min do plaže Slanica koja je top i tako isto do centra. Domaćini jako ljubazni i srdačni. Mi smo bili jako zadovoljni.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Razgledavanje,
Motovun, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Kolovoz 2022
Predivan Murter u super apartmanu

Dobra lokacija, domaćini ljubazni i uslužni, sve je bilo odlično! Preporučujem!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Prikaži sve komentare
Ivana Rameša Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Olive Tree je pregledan 48742 puta od 21.05.2020.