Apartmani VukelićKrk Malinska - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 16 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dva dobro opremljena i uređena apartmana u prizemlju kuće u mirnom dijelu Malinske, sa sigurnim polu natkrivenim parkiralištem, natkrivenim terasama s pogledom na more, uređenim vrtom s mediteranskom vegetacijom, dvorišnim roštiljem. Apartmani su klimatizirani, LCD SAT TV, Wi-Fi Internet. Kuhinje opremljene - mikrovalna pećnica, aparat za filter kavu, toster, perilica posuđa.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje - gotovina ili bankovna uplata. Akontacija je obvezna kao potvrda rezervacije termina u iznosu od 30 % ukupne cijene boravka, a preostali iznos plaća se u gotovini odmah po dolasku u apartman. Na upit šaljemo pisanu potvrdu rezervacije. Ulazak u apartmane je od 16:00. Izlazak iz apartmana je do 10:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkazivanje rezervacije apartmana moguće je do 30 dana prije dolaska bez naknade i naplate, a u slučaju otkazivanja rezervacije unutar 30 dana nema povrata akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 700 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 800 m
  • Zračna luka: 15 km
  • Marina: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 500 m
  • Disco klub: 1 km
  • Nacionalni park: 100 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice uključeno je u cijenu. Kućni ljubimci na upit. Gostima koji žele pobjeći od gradske gužve i buke pružamo umirujuće i opuštajuće iskustvo u našim apartmanima, a na raspolaganju smo kod odabira restorana, izleta brodom, zabave, obilaska prirodnih ljepota otoka Krka i okolice te posjeta kulturnim znamenitostima. Vodimo računa o čistoći, dezinfekciji, nudimo prostor siguran za boravak. Najbliža plaža je 100 m od apartmana. U blizini apartmana su trgovački centri, pošte, banke, restorani, ljekarne. Malinska je prelijepo primorsko mjesto, obogaćeno šetnicama, obilježenim biciklističkim stazama, oplemenjeno kulturnim sadržajima. Kroz cijelo mjesto se protežu predivne uređene plaže s vrlo dobrim ugostiteljskim sadržajima. Ona je i popularna vikend destinacija zbog svoje dobre povezanosti s kopnom.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Vukelić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 16 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sv.nedelja, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2023
Pohvala

Zahvaljujemo na ljubaznošću i srdačnosti domaćinima u svakom pogledu. Predivni ljudi, svaka čast.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Jesenice, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Lipanj 2023
App.Vukelić Malinska, Mate Balote 1 Krk

Izvrsno!!! Muž i ja smo bili nekoliko puta i nemamo komentara...domaćin ljubazan, uslužan i komunikativan. Top destinacija. Doći ćemo opet.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
pozdrav

Pozdrav, draga Silva. Zahvaljujemo na lijepom komentaru i naravno, čekamo vas da nam dođete ponovno!

Samobor, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Svibanj 2023
Pohvala

Predivan studio apartman, čist i uredan, vrlo lijepo uređen i opremljen sa svim potrebnim. Terasa je prostrana, natkrivena, s lijepim pogledom na more i zalaske sunca. Plaža je u blizini, par minuta pješice, a na plaži lijep lokal s odličnom kavom i ostalom ponudom. Izuzetno lijep i ugodan odmor kod divnih domaćina gospođe Vlatke i gospodina Damira. Vraćamo se sigurno! Maja i Dražen iz Samobora

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Odgovor

Dragi Maja i Dražen, puno, puno hvala na prelijepom komentaru. Nadamo se da ćemo Vas moći ponovno ugostiti. Srdačno, Vlatka i Damir Prikaži citirani tekst

Prikaži sve komentare
Vladimira Vlatka Vukelić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Sa željom da budemo Vaši ugodni domaćini u našoj kući u Malinskoj na otoku Krku i da Vam boravak kod nas ostane u lijepom sjećanju kako biste nam se uvijek rado vraćali, s radošću vas očekujemo i srdačno pozdravljamo. Dobro nam došli, dragi gosti!

Oglas Apartmani Vukelić je pregledan 52835 puta od 08.08.2016.