Apartmani RudyJadranovo - Kvarner i gorje

cijena od € 45 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Jadranovo i regiji Kvarner i gorje!
Opis objekta

Apartmani su potpuno novi, moderno uredjeni. Dva se nalaze u prizemlju i dva na prvom katu. U spavaćim sobama su bračni kreveti 160x200, dnevni boravak, kuhinja i blagovaona su u jednoj prostoriji. U dnevnom boravku se nalaze kauči koji se razvlače u ležaj. Kuhinja sadrži sve potrebno za spremanje i posluživanje jela i mikrovalnu pećnicu. U app. se nalazi klima uređaj (može se slobodno koristiti i ne naplaćuje se posebno), kabelska TV te bežični internet. U dvorištu se nalazi vanjski solarni tuš sa toplom i hladnom vodom, roštilj i vrtni stol sa stolicama. U neposrednoj blizini kuće nalazi se market, kafić i restoran. Plaža je od kuće udaljena 200-300 m i proteže se kroz cijelu uvalu, ima betonski dio a veći dio je šljunak. Perilica rublja se nalazi u posebnoj praonici. App 3 na prvom katu ima pecnicu na koristenje i perilicu suđa.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
CHECK IN AFTER 14. 00h CHECK OUT BEFORE 10. 00h Akontacija od 30-50% prilikom rezervacije, ostatak po dolasku u apartman u gotovini. Cleaning fee 20€ na ukupnu cijenu
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 200 m
  • Ljekarna: 8 km
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 1.5 km
  • Autobusni kolodvor: 30 km
  • Željeznički kolodvor: 30 km
  • Zračna luka: 20 km
  • Marina: 9 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
UKLJUČENO U CIJENU : WI-FI INTERNET, KLIMA, BORAVIŠNA TAXA
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Rudy
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
MIHOVLJAN, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Rudy, Srpanj 2016
Preporučam

Smještaj odličan, čisto i uredno. Vlasnici stalno na rspolaganju. Drugu godinu za redom smo prezadovoljni.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Duga Resa, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2015
Preporuka

Vrlo udoban, lijepo uređen i uredan apartman. U blizini je dućan i manji kafići. Najbliža plaža je lijepa i uređena, jedino što nije baš pristupačna za bebe i manju djecu. Ostale plaže u centru su odlične za to. Vlasnici također vrlo ljubazni. Uglavnom sve pohvale i tople preporuke za Apartmane Rudy

Preporučujem za :
Cakovec, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2015
Toplo preporucam

Apartmani su lijepo uređeni, uredni i opremljeni za ugodan život, kao što stoji i u oglasu. Klima uređaj, WI-FI i boravišna pristojba su uključene u cijenu apartmana. Vlasnici vrlo ljubazni i susretljivi. Ukratko, za malo novaca dobit cete vise nego sto nude drugi. Toplo preporučamo, a posebno onima koji traže mirno i ugodno mjesto za miran odmor. Dobili smo više nego što smo objektivno očekivali. Hvala.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Prikaži sve komentare
Michel S. Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

My name is Michel and it would be a great honor to have You as guests in my apartment. I would be happy to answer any additional questions and will do everything in my power to help you. All You have to do is contact me, make Yourself comfortable in my apartment and begin to explore.

Oglas Apartmani Rudy je pregledan 32308 puta od 27.06.2014.