Endless WellnessPlitvička jezera - Kvarner i gorje

cijena od € 280 na noć
Opis objekta

Kuća Endless Wellness je puna sadržaja i pruža sve što bi netko trebao imati na jednom odmoru. U prizemlju kuće se nalazi veliki dnevni boravak, kuhinja koja je opremljena sa svim potrebnim aparatima, blagovaona i jedna kupaonica sa tušem. Na prvom katu je zanimljivi hodnik s galerijom koja gleda na dnevni boravak, sa svojom stolicom za odmaranje. Tu su i tri spavaće sobe, svaka sa bračnim krevetom dok jedna ima i pomoćni ležaj. Na katu se također nalazi jedna kupaonica (kada). Na katu imate i dva balkona koja služe za apsolutni zen dok ste na Plitvicama. Osim osnovnih stvari uz kuću se nalazi nadstrešnica u kojoj je whirpool tj. mali hidromasažni bazen, desno od njega se nalazi bazen (koji se koristi od svibnja do listopada). U podrumu je sauna i mala teretana, a u dvorištu imate mali pješčanik i kućicu za igru za vaše klince. Na raspolaganju vam je i roštilj.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Cijena kuće od 20. 12. -8. 1. 3000 kn noć, 8. 1. -1. 5. 2100 kn noć, 1. 5. -1. 10. 2500 kn noć, 1. 10. -20. 12. 2100 kn noć. Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100%
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Nacionalni park: 1 km
Dodatni sadržaji
Ova kuća s bazenom će vam pružiti kraljevski tretman koji zaslužujete, a na samo 5 min vožnje se nalazi ulaz u Nacionalni park Plitvička jezera koji ne smijete propustiti dok boravite kod nas! Na raspolaganju je jedan dječji krevetić i dječja stolica.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Endless Wellness
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Iva Milković
Govori:
Hrvatski, Engleski,