Castle of the ValleyPlaški - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 253 na noć
Opis objekta

Castle of the Valley je smještena nedaleko od Plitvičkih jezera (cca 40 km). Ova kuća za odmor je kompletno uređena za velika druženja ili manje obitelji sa djecom. Kuća vam pruža šest soba od kojih je pet sa bračnim krevetom i dodatnim ležajem tj. sofom i šesta soba je s krevetima na kat, 5 wc-a, veliki dnevni boravak koji se nastavlja na blagovaonu i kuhinju koja je kompletno uređena za jedan boravak. U dvorištu se nalazi ljuljačka za djecu, na raspolaganju imate i stolni tenis, tu je i nezaobilazni roštilj koji će upotpuniti vaš boravak u ovoj kući za odmor. U ljetnom periodu dostupan je bazen sa kojeg se pruža pogleda na dolinu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
-do 8 osoba cijena čitave kuće je 1900 HRK -do 15 osoba cijena čitave kuće je 2500 HRK -Nova godina i Božić cijena čitave kuće 4000 HRK -min 2 noći kroz čitavu godinu Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100% Check-in: 14:00 Check-out: 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
Sama kuća dominira nad dolinom te će te imati osjećaj da se nalazite u dvorcu. Ako želite savršen odmor, odvojeni od bilo kakvih pogleda ovo veliko imanje s velikom kućom će vam to uistinu i pružiti. Kako je već spomenuto nedaleko od kuće se nalaze Plitvička jezera, vodeni raj koji ne želite propustiti. Jedno od bližih mjesta je Ogulin-grad bajki i vještica kako ga nazivaju (cca 20 km).
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Iva Milković
Govori:
Hrvatski, Engleski,