Raduč RetreatLovinac - Kvarner i gorje

cijena od € 160 na noć
Opis objekta

Kad uđete u ovu kućicu izrađenu od kamena i drveta, savršene simbioze prirode, koja je dovoljna za smjestiti 4 odrasle osobe, te dvoje djece (i dva kućna ljubimca ), shvatit ćete da vam je upravo to trebalo za savršen odmor! Kuća se sastoji od kuhinje i povezanog dnevnog boravka čiji je interijer uređen s mnogo pažnje i garantira kvalitetno provedeno vrijeme prilikom pripreme obroka, za blagovaonskim stolom ili lijenog popodnevnog odmora na kauču (koji može poslužiti i kao dodatna 2 ležaja). U kući se nalaze i 2 kupaonice te 2 spavaće sobe. Jedna kupaonica je u prizemlju, a do druge kupaonice i spavaćih soba, na prvi kat niskog stopa, vodi strmo stubište. Jedna soba sadrži bračni, a druga 2 jednokrevetna ležaja, dok je jedna kupaonica opremljena tušem, a druga hidromasažnom kadom za potpuni užitak. Uz prvu jutarnju kavu uživajte u pogledu na planine i šumu, a ako se zaželite razgledavanja i aktivnosti, mogućnosti su brojne.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check-in: 14:00 Check-out: 10:00 Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100% Dozvoljena 2 kućna ljubimca. Cijena po ljubimcu je 50 kn noć. Redovna cijena noćenja je: ponedjeljak-četvrtak: 1000 kn; petak-nedjelja 1200 kn. Cijena za Novu Godinu je 2000 kn, min 3 noćenja.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
Ova šarmantna kućica za odmor je na iznimno dobroj lokaciji, neposredno nakon izlaza s autoceste A1 (naplatna postaja Sveti Rok) u smjeru Gospića, u mjestu Raduč. No, dobra prometna povezanost ne znači i da nećete imati mir i privatnost prilikom boravka u kući – izolirana okućnica i okruženje koje uključuje šumu u kojoj možete provoditi kvalitetno vrijeme – u šetnji ili vožnji bicikla – zasigurno će vas oduševiti i omogućiti da odmorite duh i tijelo. Sama okućnica je dovoljna da vas osvoji na prvu – terasa s pripadajućim namještajem, roštilj, ležaljke i bazen, kao i sadržaji za najmlađe: ljuljačka, tobogan i pješčanik čine cjelinu koja će zadovoljiti i najzahtjevnije. Već spomenuta odlična lokacija znači da ste blizu svim sadržajima: gradu
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Iva Milković
Govori:
Hrvatski, Engleski,