Smell of NatureLičko Lešće - Kvarner i gorje

cijena od € 100 na noć
Opis objekta

Kuća za odmor Smell of Nature smjestila se u predivnoj dolini Gacke, točnije selu Ličko Lešće, malo uvučena od glavne ceste tako da imate potpuni mir i sigurnost za svoju djecu. Kuća se sastoji od prizemlja u kojem kuhinja, blagovaona i dnevni boravak čine jednu prostoriju. Na katu se nalazi jedna soba sa dva bračna kreveta. Iz ove sobe imate izlaz na mali balkon za opuštanje i uživanje u pogledu na prirodu. U istoj sobi postoji mogućnost smještaja dječjeg krevetića. Okućnica je ograđena tako da nemate brige za svoje najmlađe.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Cijena kuće po datumima je sljedeća: - 2. 1. -1. 6. : 750HRK (Vikend); 650HRK (pon- čet); 610HRK (za više od 6 noćenja) - 1. 6. -1. 9. : 850HRK (Vikend); 750HRK (pon- čet); 650HRK (za više od 6 noćenja) - 1. 9. -28. 12. : 750HRK (Vikend); 650HRK (pon- čet); 610HRK (za više od 6 noćenja). Nova Godina 1200 kn noć, minimalno 3 noćenja. 2 parkirna mjesta su osigurana pokraj kuće za odmor, uključeni su u cijenu boravka. Check-in: 14:00 Check-out: 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
Također uz kuću je smještena terasa pokraj koje se nalazi roštilj bez kojeg ne možete kad ste na svježem ličkom zraku. Ako vam se ne da samo odmarati nego želite biti aktivni tokom vašeg odmora, na raspolaganju su vam dva velika i dva manja bicikla. Pokrenite se i započnite svoju istraživačku avanturu upoznajući ljepote Gacke. Ova kuća za odmor pruža idealan smještaj za jednu obitelj ili dva para. Nedaleko od kuće je rijeka Gacka, a osim uživanja, možete se okušati i u sportskom ribolovu točnije u “mušičarenju”. Nešto malo dalje su Plitvička jezera (cca 40 km) ili vam savjetujemo da posjetite utočište za medvjediće u selu Kuterevo (cca 20-ak km)
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Iva Milković
Govori:
Hrvatski, Engleski,