RiverboatGospić - Kvarner i gorje

cijena od € 71 na noć
Opis objekta

Kuća za odmor smještena je nedaleko od rijeke Like, točnije na mjestu gdje rijeka Lika prestaje biti jezero Kruščica, u selu Klanac. Kuća za odmor Riverboat je pomalo izolirana, te je udaljena od glavne prometnice cca 1km. Sama kuća se sastoji od dvije spavaće sobe od kojih jedna soba ima bračni krevet za dvije osobe, dok druga soba ima dva odvojena kreveta za jednu osobu. Odvojeni dnevni boravak ima veću sofu na razvlačenje koja može poslužiti kao pomoćni ležaj za dvije osobe. Također, tu se još nalazi kuhinja s blagovaonom. Kuhinja je nova i opremljena za šest osoba. Grijanje u kući je na drva, što naravno daje posebnu draž kad ste u Lici. U podrumu je uređena prostorija za fešte i zabave, iz iste se odmah izlazi pred roštilj koji je obavezan dodatak kući za odmor.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Redovna cijena kuće iznosi 535 HRK. Check-in: 14:00 Check-out: 10:00 Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100% 2 parkirna mjesta su osigurana pokraj kuće za odmor i uključena u cijenu boravka.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
Ako se poželite domaćih proizvoda budite slobodni pitati svoje domaćine i sigurno će vam preporučiti najbolje proizvode lokalnih proizvođača. Ako vi i vaša obitelj ili prijatelji niste tip osoba koji su došli samo odmarati, krenite u istraživanje okolice, posebice rijeke Like i jezera Kruščice. Jezero Kurščica će zasigurno biti posebno zanimljivo svim ljubiteljima ribolova i budite sigurni da ovo jezero pruža neke od najvećih kapitalaca u Hrvatskoj. Zato nemojte čekati nego iskoristite vaše slobodno vrijeme ili vikend i dođite u kuću za odmor Riverboat!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Riverboat
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Iva Milković
Govori:
Hrvatski, Engleski,