Bužim CabinGospić - Kvarner i gorje

cijena od € 84 na noć
Opis objekta

Kuća za odmor u malom selu Bužim svakog će očarati svojom intimom i osjećajem prave prirode. Bužim Cabin se sastoji od glavne kuće koja u prizemlju ima terasu, boravak sa kuhinjom i blagovaonicom te wc-om, dok je na katu jedna soba. Pokraj glavne kuće se nalazi pomoćni objekt sa pomoćnom vanjskom kuhinjom, jednom spavaćom sobom, te sobom za druženje koja može primiti velika društva. Najbolji dio ove kuće se nalazi u dvorištu iza gdje je smještena velika sjenica, kameni stol, roštilj te bućana koji će zasigurno svakog od vas zadržati najviše vremena u ovom dijelu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check-in: 14:00 Check-out: 10:00 Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100% Kućni ljubimci na upit! Na parceli ima 3 parkirna mjesta uključena u cijenu boravka.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
Nedaleko od kuća za odmor se nalazi Memorijalni centar Nikole Tesle, rijeka Lika, Park prirode Velebit i brojne druge destinacije u Lici. Ova kuća za odmor će zadovoljiti različite potrebe bilo da ste došli s obitelji ili sa svojim društvom na opuštanje. Spremite stvari i posjetite kuću podno Velebita!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Bužim Cabin
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Iva Milković
Govori:
Hrvatski, Engleski,