The Pretty PorchBrinje - Kvarner i gorje

cijena od € 93 na noć
Opis objekta

Ova šarmantna kuća smjestila se u okolici malog ličkog mjesta Brinje. Kuća za odmor The Pretty Porch je udaljena od Brinja tako da Vam pruža potpuni mir i osamu. Sastoji se od 3 sobe, od kojih dvije imaju po dva kreveta za jednu osobu, dok treća soba ima bračni krevet i pomoćnu sofu. Tu se nalazi i funkcionalno namještena kuhinja sa blagovaonom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Redovna cijena za jednu noć je 700 kn, cijena od 22. 12. -8. 1. iznosi 1700 kn. Minimalno 5 noćenja u svim razdobljima. U cijenu su uključena 2 parkirna mjesta. Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100% Check-in: 14:00 Check-out: 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
Vanjski dio kuće je posebno zanimljiv. Dvorište je skoro u potpunosti okruženo s drugim objektima te se pogled pruža u nepregledna lička polja. Također u dvorištu imate dovoljno prostora za druženje sa svojim društvom, a tu je i neizostavni roštilj koji će vam biti nezaobilazna stanica na vašem odmoru. Okolica Brinja pruža brojne mogućnosti istraživanja ovog netaknutog bisera Like te aktivnosti poput biciklizma. Također je važno napomenuti da se Brinje nalazi izrazito blizu Zagrebu i Rijeci. Zato spremite svoje stvari i dođite provesti svoj vikend u kući za odmor The Pretty Porch!
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Iva Milković Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,