Black’n’blueBakar - Kvarner i gorje

cijena od € 93 na noć
Opis objekta

Black\n\blue se smjestila u malom selu Korana, koje se nalazi u samom Nacionalnom parku Plitvička jezera. Točnije, tamo gdje završavaju Plitvička jezera nastaje rijeka Korana, a nešto niže niz njen tok se smjestila ova kuća (desetak metara udaljenosti), ili kako vlasnik voli reći: „Prva do Plitvica, zadnja u selu“. U ovom savršenom raju svatko će naći za sebe dio prirode koja ga neće ostaviti ravnodušnim. Interijer kuće za odmor Korana sastoji se od dnevnog boravka i blagovaone koja se nastavlja na kuhinju, te kupaonice. Tu su i dvije spavaće sobe – jedna s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu; druga s bračnim krevetom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check-in: 14:00 Check-out: 10:00 Cancellation / PrepaymentNaplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100%
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
U blizini kuće za odmor smješteni su vlasnici koji vam stoje na raspolaganju, za savjet ili bilo što drugo, te će vam pomoći da vaš odmor bude što ugodniji i ostane u dugom pamćenju. Black\n, blue vam pruža priliku da otkrijete sasvim novu dimenziju Nacionalnog parka Plitvička jezera. Vaš odmor će biti doslovno pokraj vode koja je dio istog parka, zato nemojte čekati na ovaj doživljaj! Također, boravak u jednom od zadnjih sela- etno selo Korana će vam dati osjećaj da ste se vratili 100 godina unatrag, ali sa svim pogodnostima modernog doba.
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Iva Milković
Govori:
Hrvatski, Engleski,