Apartman ŠimunovicDrače - Dubrovnik i okolica

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman je smješten u mirnom okruženju na ulazu u mjesto Drače. Nalazi se na katu kuće, veličine 60 m2. i 1 minut hoda do plaže Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i kupaonom. Apartman je opremljen klima uređajem, wi-fi, te posjeduje balkon s posebno lijepim pogledom na more. Gostima je na raspolaganju roštilj ispred kuće. Osiguran parking za vozilo u hladovini (besplatan). Šljunčana plaža s sitnim pijeskom u moru. Udaljenost od mora 60 metara. Idealna pozicija za obilazak Pelješca i okolnih otoka, te prirodnih i kulturnih znamenitosti juga Hrvatske. Ostale pogodnosti po dogovoru. .

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija u iznosu od 20 % od ukupne cijene i ostatak pri dolasku u apartman. Idealno vrijeme dolaska do 18 h i odlaska do 10 h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 60 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 1.2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 400 m
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Zračna luka: 80 km
  • Marina: 30 km
  • Sportske aktivnosti: 500 m
  • Disco klub: 25 km
  • Casino: 25 km
  • Nacionalni park: 15 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Šimunovic
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Tenja, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Lipanj 2023
Odmor za tijelo i dušu

Dakle, po prvi puta nakon puno godina nisam odbrojavala kada ćemo se vratiti s godišnjeg! More savršeno čisto, zrak "miriši" po soli i mediteranskom bilju. Apartman je zaista blizu lijepe plaže, vrlo uredan, lijepo namješten i opremljen. Gosp. Goran i gđa. Ljubica su i više od domaćina - srdačni ljudi, nenametljivi a ipak znate da su tu za sve što eventualno zatrebate. Hvala na svemu, ovo je zaista bio odmor u punom smislu te riječi.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Galway, Irska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2019
Gretta i djeca iz Irske

Ostali smo u ovom prekrasnom stanu, od prvog koraka unutra, oduzimalo je dah !! Takav šarm i lijepo predstavljen, besprijekoran !! Vlasnici stana su nas pozdravili s velikim gostoprimstvom !! I dao nam je pravi šarm ovog kraja, Toplo preporučujem ovaj stan i želim zahvaliti vlasnicima na prekrasnom boravku !! Sigurno ćemo se vratiti !! Hvala vam Gretta iz Irske xx

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Mostar, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Šimunovic, Lipanj 2015
Ponovljeni boravak 28/6-4/7/2015

Moram priznati da me je ove godine boravak još više iznenadio. Sve navedeno od prošle godine vrijedi, ali ove godine, s drugim društvom, smo iskoristili i sve druge mogućnosti tog malog mjesta. Ribarske veceri s nebrojenim delicijama koje su besplatne ili do 10 kuna (2 eura), te blizina Dubrovnika o kojem ne treba puno reći, a uz domaćinove upute možete u njemu proci i puno jeftiije, te blizina Orebića odakle ste za 10 minuta na prelijepoj Korčuli, ili biti na Mljetu i vidjeti taj zeleni otok, pa otići do Stona i posjetiti stonske zidine, druge po dužini na svijetu, iza kineskih... Tjedan nam je prošao u trenu, a još su nas domaćini počastili i roštiljem prve večeri :)) Obavezno se konsultirajte s domaćinom gdje što imate obići i / ili kako stići do tamo. Nama su savjeti bili zlata vrijedni i sve je prošlo bez imalo stresa, zahvaljujući njemu. Kako je počelo, i sljedeće godine ću pisati komentar za isti apartman :) Sve najjepše i veliko hvala.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala Vam! :)

Draga Jelena, bilo nam je iznimno drago suradivati s Vama i vašim kolegicama. Kao što ste i sami primjetili zadovoljstvo gosta našom uslugom nam je na prvom mjestu. Nadamo se da nam se vraćate u što skorijem vremenskom razdoblju. Lijep pozdrav i hvala Vam još jednom.

Prikaži sve komentare
Apartman Šimunović Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski,
Oglas Apartman Šimunovic je pregledan 42820 puta od 10.05.2015.