Kuća za odmor Summer HouseZlarin - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zlarin i regiji Otoci!
Opis objekta

Želite li provesti vaš godišnji odmor bez brige oko prometa i svakodnevne vožnje do plaže?Želite li ugodno i relaksirajući provesti vaš odmor?Onda je Zlarin pravi odabir za vas. Otok je idealan za obiteljski odmor i relaksaciju. Naša kuća je smještena u centru mjesta 50 m od mora, 30m od dječjeg igrališta, kafića sa wi fi vezom, restorana i nogometnog igrališta. Kuća se iznajmljuje kao cijelina, ima dvije odvojene jedinice, u jednoj je veliki dnevni boravak, blagavaonica i dvije spavaće sobe. U drugoj se nalaze kuhinja sa svim kućanskim potrepštinama i nova kupaonica. Kuća je nedavno preuređena. Ulaz u spavaću sobu smješten je sa stražnje strane kuće. Između ove dvije odvojene jedinice nalazi se dvor sa velikim stolom i kaminom, idealan prostor za vesele trenutke uz dobro društvo. Spavaće sobe su opremljene s jednim bračnim krevetom i tri odvojena kreveta za po jednu osobu. Dnevni boravak ima veliku kutnu sofu koja se po potrebi može pretvoriti u pomoćni ležaj i veliki blagavaonski s

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Napomena: Svakako ponijeti nešto toplije odjeće, džemper, tanka jaketa i sl. Ljetne bure na dalmatinskim otocima su normalne, ali znaju zavarati posjetitelje. Smjestaj mozete rezervirati uplatom akontacije u iznosu 30% ukupne cijene boravka, a preostali dio u gotovini prilikom dolaska. Buduci da je vas dolazak i odlazak vezan rasporedom reda voznje broda nastojati cemo se prilagoditi tom rasporedu pri ugovaranju vaseg boravka, takoder cemo vas obavijestiti pred vas dolazak o brodskom redu voznje.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 40 m
  • Doktor: 70 m
  • Pošta: 40 m
  • Marina: 30 m
  • Sportske aktivnosti: 30 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Zlarin je jedinstven otok, uz prekrasno bistro more možete uživati sa vašom obitelji u šetnjama, vožnji biciklom bez brige oko prometa i buke. Naime na otoku nije dozvoljen pristup automobilima pa samo ta činjenica može doista opuštajuće djelovati na vas. Otok ima poštu, ambulantu, dućan sa svim potrebnim namirnicama, nekoliko restorana, pizzeriju, prodavaonicu koralja (Zlarin je poznat po koraljima) kafić, trafiku. I ljeti i zimi je dosta poznat po nautičkom turizmu, velika riva može primiti dosta jedrilica, a dosta često ljeti doplovi i nekoliko velikih jahti. Napomena: Dozvoljen je boravak kucnim ljubimcima u dvoristu kuce. Kuca nema pogled jer se nalazi u centru mjesta izmedu drugih kuca, ali ima prostran dvor i veliki stol za objed.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Summer House
Natasa Brajevic Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Kuća za odmor Summer House je pregledan 9334 puta od 17.05.2016.