Kuća za odmor AjinovićZlarin - Otoci

cijena od € 100 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zlarin i regiji Otoci!
Opis objekta

Kuća na otoku Zlarinu se nalazi na mirnom mjestu, od plaže udaljena 150 m, a od centra mjesta 400 m. Kuća je na dvije etaže okružena je posjedom od 1000 metara kvadratnih u kojem se nalazi maslinik, vinova loza, smokve.... U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak, kuhinja odvojena vratima od dnevnog prostora te mali wc. Iz dnevnog prostora se izlazi na veliku terasu od 35 metara kvadratnih na kojoj se nalazi ručno rađeni drveni stol za 7 osoba sa dvije klupe, ljuljačka te vrtni namještaj i ležaljka. Terasa je natkrivena tendom. Na prvom katu se nalaze tri sobe, jedna velika sa bračnim krevetom i ležajem za jednu osobu, srednja soba sa francuskim ležajem i krevetom za jednu osobu i mala soba sa krevetom za jednu osobu. Sve tri sobe imaju izlaz na veliku gornju terasu sa pogledom na more. Gornji kat kuće gdje se nalaze sobe je klimatiziran. Free WI-FI. Tu je također i kupatilo sa kadom, wc-školjkom i umivaonikom. U sklopu kuće se nalazi vanjski tuš na solarno sa hladnom i toplom vodom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši pri dolasku. Akontacija se plaća putem računa i to 15 posto od ukupne cijene. Dolasci i odlasci gostiju reguliraju se prema brodskoj liniji.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 90 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 500 m
  • Pošta: 600 m
  • Autobusni kolodvor: 5 km
  • Željeznički kolodvor: 5 km
  • Sportske aktivnosti: 90 m
  • Nacionalni park: 15 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Mogućnost iznajmljivanja bickli, te naše goste čekamo na Zlarinskoj rivi te im prtljagu vozimo motornim vozilo da gosti ne moraju sami vući i nositi ptrljagu. Mogućnost pranja robe u perilici za goste koji stoje više od 7 dana. Kuća se nalazi na otoku Zlarinu, koji je udaljen 20 min vožnje brodom od grada Šibenika. Na otok se ne može doći autom, auto se ostavlja u Šibeniku, Parking se nalazi odmah na Šibenskoj rivi gdje kreće brod za Zlarin. Cijena parkinga je cca. 4EUR/dan. Brodske linije ljeti voze 4, 5 puta dnevno za otok Zlarin. Dogovor sa vlasnicima smještaja oko brodskih linija.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Ajinović
Gorana Hrepić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Pozdrav svima, moje ime je Gorana, imam 29 godina, udata sam i imam kćer. Veselim se upoznavanju novih ljudi, radim u turizmu već neko vrijeme i to me ispunjava. Također volim šivati, posebno za malu djecu. Obožavam more i boravak uz more i prirodu.Želim vam ugodan boravak u apartmanu Belvedere i kući na otoku Zlarinu :)))

Oglas Kuća za odmor Ajinović je pregledan 16737 puta od 20.01.2015.