Apartmani SkorićŽirje - Otoci

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Skorić nalaze se na otoku Žirju u uvali Muna, samo sat i četrdeset minuta plovidbe trajektom iz Šibenika. Plaža je od apartmana udaljena svega 30 metara. Dućan i restoran udaljeni su 200 metara, a pošta i ambulanta 1500 metara. Nudimo vam u najam dva apartmana. Svaki apartman ima zaseban ulaz i terasu s pogledom na more. Iza kuće nalazi se roštilj stol i klupe za sjedenje te vanjski tuš. Osiguran parking i vez za brodicu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Želite li rezervirati apartman u našoj kući, molimo Vas da nam dostavite datum dolaska i odlaska, adresu i telefonski broj. Također je kao akontaciju potrebno uplatiti 30 % od ukupnog iznosa računa – Vaša rezervacija će postati važeća po primitku uplate. Kućni ljubimci se naplaćuju 5 eura. Apartmani će Vam biti na raspolaganju na dan dolaska od 14 sati a na dan odlaska do 10 sati.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije će se izvršiti samo u slučaju bolesti uz predočenje potvrde liječnika.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 900 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Autobusni kolodvor: 14 km
  • Željeznički kolodvor: 14 km
  • Sportske aktivnosti: 500 m
Vrsta plaže
Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Žirje je idealan otok za one koji žele odmor u potpunoj tišini, daleko od užurbane svakodnevice. Čine ga prirodno bogastvo flore, brojne zaštićene uvale i čisto more, okružen je brojnim otočićima i grebenima. Na Žirju možete provesti i aktivni odmor vozeći bicikl po biciklističkoj stazi dugoj 22 km, uživati u ronjenju, ribolovu, domaćoj hrani te u kupanju i sunčanju Kod nas možete kušati domaće proizvode, npr. maslinovo ulje, rakiju i vino. Po vašoj želji domaćini vas mogu odvesti na ribolov, podučiti vas pripremanju ribe ili to napraviti za vas.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Skorić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Rujan 2021
Super smještaj

Apartman sadrži sve što je potrebno za lijep i ugodan boravak na moru. Ima jako prostranu terasu na kojoj je vrlo ugodno provoditi vrijeme. Domaćini su izuzetno pristojni i vrlo susretljivi. Svakako probati rakiju od Žižula. U 9 mjesecu je na otoku jako mirno i super je za odmoriti se, a nije prevruće za aktivan odmor. U 7 dana boravaka super smo se odmorili i obišli većinu otoka. Uvale su jako lijepe i mirne. Otočani se jako trude oko uređenosti i označenosti otoka. Posjetili smo i tvrđavu Gradinu- svakako pogledati. Na otok se može doći s autom, preporučljivo je imati bicikl. Većina cesti je prijevozna s normalnim automobilom. Svakom tko je željan mira i odmora preporučila bih dolazak i boravak. Jedino za napomenuti je da postoji 1 slabo opremljeni dućan na otoku koji se zatvara sa 1.10., pa je preporučljivo većinu stvari donijeti sa sobom.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Vrhnika, Slovenija
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A4, Srpanj 2019
Otok žirija

Po prvi put u žiriju, i vrlo pozitivno iznenađen app je vrlo dobra i čista i ima lijepo iskoristive terase. Senka i njezin suprug istovremeno su vrlo ljubazni i brižni za goste međutim, ako želite, pripremite pravu morsku gozbu, preporučujem svima onima koji vole mir i vole se osjećati kao gost.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Celje, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Lipanj 2019
Žirje

Proveli smo prekrasan tjedan na otoku Žirju. Mirno susjedstvo, blizina plaže i prekrasan pogled na more s velike terase. Uživanje u istraživanju plaža dostupnih automobilom, ribolov s Franetom i izvrsna priprema hobotnice pod pečenjem gospođe Senka. Apartman je prostran, funkcionalan i lijepo uređen.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Senka Skorić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

WELCOME TO OUR HOME!

Oglas Apartmani Skorić je pregledan 45337 puta od 01.10.2015.