Apartman NevenŽirje - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Na Žirje možete doći iz Šibenika trajektom ili katamaranom. Kuća se nalazi u uvali Muna (pristanište broda i trajekta), udaljena 10 m od mora. Apartman se nalazi u prizemlju kuće. Površine je 19 m². Ispred ulaza nalazi se terasa od 21 m² koja je natkrivena tendom i pruža pogled na more. Na istoj terasi do ulaza u studio apartman, poseban je ulaz za kupaonu i WC koji pripada isključivo apartmanu. Apartman ima klimu, Wi-fi, TV, posuđe, hladnjak sa zamrzivačem, štednjak na struju za kuhanje i pečenje, bračni krevet, ormar i pomoćni kauč na razvlačenje Zamjenu posteljine i ručnika obavljamo jednom tjedno (uračunato u cijenu). Moguće je koristiti i vanjski roštilj. Boravak kućnih ljubimaca se naplaćuje. Pristup do kuće moguć je automobilom, a bestplatan parking je osiguran. . Dućan (u kojem možete kupiti sve osim svježeg mesa) udaljen je 100 m od kuće. Na otoku ima četiri restorana u drugim uvalama koji nude odličnu domaću hranu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju studio apartmana potrebno je uplatiti akontaciju na račun u iznosu 30% ukupne cijene smještaja. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 100 m
  • Pošta: 1 km
  • Nacionalni park: 10 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Na Žirju postoji mogućnost najma broda i quada. Postoji i biciklistička staza po cijelom otoku, kao i planinarska staza prema 7 najvećih vrhova na Žirju. Na Žirju možete kupiti svježe ribe, maslinovog ulja, meda, domaćeg kruha i slastica. Vez za brodicu je osiguran ispred apartmana.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Neven
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Kolovoz 2023
Dođite na Žirje

Ako želite mir, more na par koraka od apartmana, prekrasnu terasu sa solarnim tušem, dođite kod gospodina Nevena! Bilo nam je prekrasno, gospodin Neven je pravi gospodin i vrhunski domaćin! Uvijek na usluzi, ljubazan, ispričao nam je puno zanimljivih stvari o otoku i njegovim stanovnicima. Hvala mu za sve!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
bled, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Srpanj 2023
Sjajan domaćin i vrlo dobar studio

Sjajan domaćin i vrlo dobro opremljen studio koji ima sve što vam je potrebno. Imali smo veliku terasu natkrivenu tendom i to nam je bila druga kuća, a loviti sitnu ribu također je bio doživljaj. Ako je berba bila dobra, bio je i ručak ili večera. Bez riječi sam o domaćinima Nevenu i Mileni. Ne možete često pronaći tako ljubazne, uslužne i prijateljski raspoložene ljude na odredištima. Učinio bih sve da se osjećaš zaista najbolje i najljepše. Proveli smo prekrasnih 12 dana na otoku Žirju i siguran sam da ćemo se vratiti. Veliko hvala Nevenu i Mileni

Preporučujem za : Osobe željne mira, Turiste bez auta, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Lipanj 2022
Divno Žirje i smještaj

Na Žirju, kod g. Nevena smo boravili 11 dana. Smještaj u studio apartmanu je potpuno zadovoljio sve potrebe. Kompletno je opremljen, s posuđem i priborom za jelo pogotovo ( nailazili smo na smještaje gdje nismo imali ni nož za kruh ), krevet ima kvalitetan madrac, terasa je natkrivena tendom, imate mogućnost odlaska u ribe s čamcem, što je neopisivo iskustvo, a vlasnici, g. Neven i gđa Milena su toliko srdačni i susretljivi! To je obilježje ljudi koji su s otoka i svojim gostima će dati sve. Opisati kakav je bio život na Žirju i kakav je danas... A kućni ljubimci su kod njih i više nego dobrodošli! Došli smo tamo s malim Bichon havaneserom i odmah se sprijateljio s tim dobrim ljudima! Važno je za spomenuti i da se tuširate s kišnicom iz solarnog tuša, od čega nema boljeg, a voda je pitka jer vodonosac dovozi vodu na otok. Žirje je divan, pitom otok, prepun borova i raznoraznog ljekovitog bilja, za one koji to vole. Ima 29 uvala, a u samoj uvali Muna, gdje je apartman, imate jedan dućan koji radi dvokratno i samo u sezoni. U mjestu " Selo " koje je na 5 min udaljeno autom postoji poštanski ured i dom zdravlja u kojem radi jedna sestra/doktorica koja je toliko vrijedna da se ne može riječima opisati! Katamaran i trajekt voze svaki po dva puta dnevno u toku sezone.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Neven Pašara Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dobro došli!

Oglas Apartman Neven je pregledan 25332 puta od 22.09.2019.