Apartmani Villa NadaDrvenik - Split i okolica

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Drvenik i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Objekt se nalazi u Drveniku u neposrednoj blizini pristaništa trajekta za Hvar i šljunčane plaže. Prostrana villa s apartmanima i sobama nudi ugodan i miran odmor uz prekrasnu plažu i okolicu. Svi naši gosti mogu se koristiti prostranom sunčanom terasom u razini visokog prizemlja, kao i stražnjim vrtom te atrijem. Lokacija objekta savršena je ukoliko želite na obližnje otoke i mjesta. Villa sadrži dvokrevetne i trokrevetne sobe te apartmane za 3, 4 i 5 osoba. Sve sobe opremljene su klima uređajem, internetom, TV-om, hladnjakom. Sobe imaju privatnu kupaonicu u hodniku odmah pored sobe. Pri dolasku gosti dobivaju svoj ključ od kupaonice, sobe i ulaznih vrata. Posteljina i ručnici uključeni su u cijenu. Uz prethodnu najavu, gosti mogu rezervirati parking. Gostima soba omogućeno je korištenje čajne kuhinje koja se nalazi na prvom katu objekta. Naši apartmani nude potpunu privatnost te mogu primiti od 3 do 5 osoba. Imaju potpuno opremljenu mini kuhinju, kupaonicu, klimu, TV, wifi.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervaciju u apartmanu gosti jamče uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne rezervacije, a ostatak po dolasku ili neposredno prije dolaska. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Parking je uključen u cijenu. Vrijeme dolaska (check-in) je od 12:00 do 22:00, a odlaska (check-out) do 10:00. Goste će dočekati domaćin objekta te im dati ključeve.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 50 m
  • Restoran: 60 m
  • Ljekarna: 50 m
  • Banka: 20 m
  • Marina: 20 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Nada
Nada Krstičević Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Ruski,
Oglas Apartmani Villa Nada je pregledan 34399 puta od 18.03.2017.