Apartmani MarulaZaostrog - Split i okolica

cijena od € 75 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Novoizgradjeni i suvremeno opremljeni apartmani Marula su smješteni u prekrasnoj obiteljskoj kući, na udaljenosti od samo par minuta hoda do plaže, trgovina i restorana. Svaki apartman nudi smještaj za do 4 osobe, uz mogućnost pomoćnog ležaja za petu osobu. U apartmanima se nalazi dvokrevetna spavaća soba, dnevni boravak sa kuhinjom, kupaonica te terasa ili balkon. Apartmani imaju klima uređaj, TV-SAT, Wi-Fi Internet i osiguran parking. Osim toga na raspolaganju Vam stoji besplatno koristenje bicikla, rostilja i perilice rublja.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Smještaj gostiju je na raspolaganju od 14. 00 sati na dan dolaska do 10. 00 sati na dan odlaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 19 km
  • Ljekarna: 6 km
  • Banka: 6 km
  • Pošta: 100 m
  • Benzinska crpka: 6 km
  • Autobusni kolodvor: 100 m
  • Željeznički kolodvor: 19 km
  • Zračna luka: 125 km
  • Marina: 200 m
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 2 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
- Parking se nalazi na lokaciji smještaja i za goste apartmana je besplatan. - Gosti imaju besplatan pristup internetu putem bežične Wi-Fi mreže. - U dvorištu se na raspolaganju gostima nalazi roštilj. - Nudimo i besplatno koristenje bicikla. - Nasi gosti imaju mogucnost besplatnog koristenja perilice za rublje. - Organiziramo prevoz do/od zracne luke za nase goste.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Marula
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Biała Podlaska, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2016
Za one koji oklijevaju

Došli smo prvi put u Hrvatskoj, a dobili smo na Milka. Ne mislim da smo mogli naći bolje. Zaostrog Sam grad je mali, tiho i mirno. Međutim, to je sve što je potrebno za uspješan odmor, sve na mjestu. Dok Milka Apartmani se nalazi nekoliko minuta do plaže, u neposrednoj blizini svega, stan je vrlo čist, dobro opremljenu kuhinju, terasu, gdje se možete opustiti na swiżym zraku. Domaćini su dali bicikle, tako da možete napraviti biciklističke ture, na licu mjesta, roštilj. Prema meni, stvarno mi nije mogao naći ništa bolje. Čiste savjesti preporučujem nikome. Do tih prekrasnim pogledom kao iz bajke :) Ja propustiti već.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
hvala ti

Dragi Ewa, Hvala vam puno i nadam se da te opet vidim. Lijep pozdrav tebi i tvojoj obitelji N. Ramljak

Bratislava, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Marula, Kolovoz 2016
Super odmor

Idem u Hrvatskoj već oko 10 godina. Pa sam napokon doživio je veliki odmor. Vrlo veliki udio me na taj odmor Apartmani Milka. Stan je čist, uredan, namješten. Bio sam vrlo zadovoljan s besplatnim bežičnim pristupom. Svugdje su zapravo molba za priključenje veliki novac. JA visoko preporučiti. Ja definitivno će se vratiti ovdje!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Odgovor domaćina
D`akujem

Dragi Michal, puno ti hvala za tvoj rod pregled! Mi bi bili više nego sretni da vas opet vidjeti u našim apartmanima. Lijepi pozdrav vama, svoju ženu i svoje prijatelje iz Zaostroga. Obitelj Ramljak

Katowice, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Rujan 2015
Apartmani Milka je super apartmani u mirnom mjestu

Fantastično uređena apartmana, novi i opremljeni s ukusom. Ništa u njima nedostaje. Domaćini su vrlo lijepo i pomirljiv. POZDRAV! Zaostrog je malo mjesto, gdje je u rujnu se može odmoriti u miru. Plaže nisu gužve, pa čak i svakim danom sve više i više prazna. Jedina mana za nas je to pekara je nakon sezone zatvorena. Ali to uvijek ostaje u centru Konzum. Ja bih preporučio Zaostrog Apartmani Milka i obitelji s djecom. Plaže su šljunak i jako dugo plitka, idealna za malu djecu.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala!

Dragi Agata i obitelj, puno ti hvala za bitak Ljubazno goste i za vaš lijep pregled naših apartmana. Drago nam je da ste uživali u odmoru u našoj kući. Nadamo se da ćemo vas opet vidjeti! Lijep pozdrav, Obitelj Ramljak

Prikaži sve komentare
Nela Ramljak Weitzer Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Ja sam kcerka vlasnika apartmana i pomazem im u oglasavanju na internetu. Zadovoljan i sretan gost, koji ce odnijeti prekrasne uspomene iz Zaostroga u svoj dom, je nas vrhovni cilj.

Oglas Apartmani Marula je pregledan 79222 puta od 05.03.2014.