Apartman Brain HolidaysSrima - Šibenik i okolica

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Vrlo dobro 4/5
Opis objekta

Apartman Brain Holidays prostire se na 65 m2 i sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice s wc-om, odvojenim wc-om, kuhinjom, blagovaonom s dnevnim boravkom i balkonom, nalazi na samo 2 minute hoda od šljunčane plaže, te 20-ak minuta hoda od centra Vodica, šetnicom uz more. Ako se zaista želite odmoriti na godišnjem odmoru, Srima je pravi izbor za idealan odmor.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check out 10:00h, check in 14:00h - 22:00h Akontacija 25% od ukupne cijene (za potvrdu rezervacije), ostatak cijene se plaća u gotovini, po dolasku u apartman.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 1.6 km
  • Ljekarna: 1.6 km
  • Banka: 1.5 km
  • Pošta: 1.8 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 50 km
  • Marina: 1.2 km
  • Disco klub: 2 km
  • Casino: 1.1 km
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
U cijenu je uključen: parking, besplatni internet, finalno čišćenje, posteljina i ručnici, perilica rublja,, klima uređaj, turistička pristojba, korištenje roštilja. Uz samu plažu/šetnicu možete posjetiti neke od brojnih restorana, caffe barova, trgovina, kioska s novinama, kioska sa sladoledom. Također u samom centru je igralište za djecu, sportski teren, boćalište... Mogućnost najma brodice kao i organiziranje izleta -150 m, Taxi boat - 150 m, NP Krka - 28 km, NP Kornati - 30 km, NP Paklenica - 98 km, Fun Park Mirnovec - 30 km
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Brain Holidays
Komentari
Vrlo dobro 4/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Merano, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Siječanj 1970
Savršen dalmatinski odmor na Srimi!

Stan je bio prostran i moderno uređen. Pronašli smo mnogo malih detalja koji su naš boravak učinili iznad očekivanja i ugodnim, a bili smo ugodno iznenađeni košarom dobrodošlice od strane našeg domaćina. Osim dvije spavaće sobe, apartman ima i prostrani dnevni boravak s blagovaonom, kao i balkon savršen za jutarnju kavu i popodnevno sunčanje. Domaćin nam je bio vrlo ljubazan, dostupan nam je u bilo koje doba dana i željan pomoći. Plaža je jako lijepa i samo 2 minute hoda od apartmana. Zaista smo uživali u našem odmoru na Srimi i planiramo se vratiti i ponovno posjetiti ovo lijepo iskustvo i rezervirati ovaj isti apartman sljedeće godine. Hvala vam na gostoprimstvu!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Birmingham, Velika Britanija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Rujan 2021
Odličan stan na odličnoj lokaciji

Redoviti sam posjetitelj Hrvatske, tako je zapanjujuće zemlje da je teško otići bilo gdje drugdje. Međutim, prvi put sam koristila ovaj stan i nisam bila razočarana. Lokacija je savršena, ne trebate automobil jer je plaža samo niz ulicu. Stan je jako lijep, čist i prostran. Kompletno je namješten sa svom potrebnom opremom. Kreveti su bili udobni, a za obitelji s djecom drugi WC je bonus. Domaćin je vrlo uslužan i ljubazan i učinit će sve da pomogne. Ovdje smo proveli ugodnih 10 dana.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Gdansk, Poljska
Zadovoljavajuće (2/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2021
Nadam se da je to bilo slučajno, ali ovaj stan nam nije radio

Dobio sam obavijest da su mi oba WC -a polomljena pri dolasku, unatoč naporima vlasnika da to što prije popravi, trebalo je 7 dana da ih popravi. Zamjenski WC u prizemlju bio je osiguran (za isključivo korištenje), ali ipak moram ostaviti stan otvoren tjedan dana kako bi se WC mogao popraviti. Povrh toga, iz AC -a je kapala voda, to je privremeno popravljeno u roku od jednog dana, no ipak je voda koja je kapala ometala cijelu noć. Internet je jako loš, vrlo spor pri radu, stalno se prekida. Standard bi mogao biti bolji, vrata za tuširanje obično se zaglave, balkonska vrata teško se zatvaraju. S pozitivne strane stan je uistinu blizu plaže. I besplatna rakija bila je izvrsna Sveukupno smo još uvijek uživali u blagdanima, no ipak su ti problemi ostavili neugodna sjećanja.

Preporučujem za :
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Unforeseen situation

I am really glad to hear that you enjoyed your vacation and our excellent rakija as you said, despite minor challenges you've mentioned in your comment. During our 15 years of successfully accommodating over 200 guests from different countries, an awkward situation such this happened. We are always willing to listen to our guests, we appreciate their feedback, no matter good or not good. Thanks to that, many of them are now our very satisfied returning guests. We continue to provide comfortable, affordable and clean accommodation to the people of good will, eager to relax and enjoy visiting Srima.

Antonio Tepić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dobro došli u apartman Brain Holidays, nadam se da ćete uživati u svom odmoru.

Oglas Apartman Brain Holidays je pregledan 20996 puta od 10.04.2019.