Apartmani Villa PelegrinHvar Zavala - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Hvar Zavala i regiji Otoci!
Opis objekta

Kuća je u mirnoj ulici bez prometa, okružena borovom šumom. Imamo tri apartmana s posebnim ulazima. Apartmani(4 1) i (2 1)- studio imaju vlastiti dio dvorišta s grilom. Apartman(2 2) ima natkriveni balkon. Svaki apartman ima osigurano parkirno mjesto, Najveća plaža u mjestu je udaljena približno 100 m. Pored plaže je koktel bar i restoran. Najljepše je večerati na otvorenom, gledati nebo puno zvijezda, uživati u tišini i mirisu mediteranskog bilja. U našoj kući će se najugodnije osjećati parovi koji žele miran odmor i obitelji s djecom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Na dogovorenu cijenu unaprijed se plaća 10% akontacije. Ostatak po dolasku. U cijenu je uključena turistička taksa.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 7 km
  • Ljekarna: 7 km
  • Banka: 7 km
  • Pošta: 7 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Disco klub: 7 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Želja nam je da jedan od naših apartmana postane gostima njihov ljetni dom. Često organiziramo zajedničku večeru. Upoznajemo goste sa znamenitostima otoka. Dajemo preporuku što posjetiti ili vidjeti na otoku.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Pelegrin
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Sosnowiec, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Kolovoz 2019
Prekrasno mjesto

Zavala lijep, miran grad okružen prirodom. Pristup selu vrlo uskim i zavojitim cestama, uskim tunelom (za mene je bilo malo straha) Soba u kojoj smo bili je bila čista, dobro održavana, posteljina i mirisni ručnici. Kuhinja je potpuno opremljena, ništa nije nedostajalo, a mnoge stvari nas je iznenadilo da je opremljena kuhinjom. Klima u cijeni u potpunosti operativni i wi-fi. Ne nedostaje privatnosti. Postavka nije ništa drugo nego prekrasno zelenilo i stalni zvukovi cvrčaka, od ranih jutarnjih sati do kasnijih večeri. Bilo je moguće koristiti komunalni roštilj, perilicu rublja. Možete parkirati uz kuću i ako je u hladu, privatni parking u sjeni nekoliko metara dalje. Vlasnici su čak dali poklopac automobila kako bi se zaštitili od smole s drveća. Vrlo blizu plaže, šljunčana i malo dalje stjenovita. Gospođa domaćica ljubazna, nasmijana, uvijek na raspolaganju za pomoć. Također muž vrlo lijep čovjek, korisna. Uhvatio je ribu, a zatim se ispekao na roštilju, a domaćica je pripremila ostalo i ponudila nam i ostalim gostima uz bocu prekrasnog vina. Sve u svemu, super je bilo i okolica i boravak u vili. Bila je šteta otići. Jedan od najljepših praznika. Sretni smo što smo se vratili. Hvala vam na gostoprimstvu i srdačnim pozdravima. Kasia i Marcin iz Poljske

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Dragi Kasia i Marcin

Veliko hvala, najveće zadovoljstvo je kada su gosti zadovoljni :)

Nada Puljić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Želimo da se gosti osjećaju u našem apartmanu kao u svom ljetnom domu. Kažemo im nešto o životu na Otoku. Preporučimo što bi trebali vidjeti. Obvjestimo goste o kulturnim događanjima za vrijeme njihovog boravka. Kuhamo domaće specijalitete ili napravimo zajedničku večeru.

Oglas Apartmani Villa Pelegrin je pregledan 43890 puta od 14.01.2015.