Apartmani BalićHvar Ivan Dolac - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Dobro 3/5
Opis objekta

Apartmani Balić nalaze se s južne strane otoka Hvara, u malom turističkom mjestu Ivan Dolac. Zahvaljujući najvećim brojem sunčanih sati u Hrvatskoj i strmim vinorodnim padinama južne strane otoka Hvara na području Ivan Dolac dobiva se grožđe od kojeg se prave vina najviše kvalitete. Ivan Dolac se ponosi i čistim okolišem, punim aromatičnog bilja, te ostalom mediteranskom florom. Iz mjesta se pruža prekrasan pogled na otočić Šćedro i otok Korčulu. Priroda i okruženje u Ivan Dolcu idealno su mjesto za relaksirajući odmor posebice za porodice s djecom, starije ljude, ali i za sve goste umorne od svakodnevne gradske buke i gužve. Apartmani Balić su koncipirani kao zasebni stanovi, sa samostalnim ulazom. Svaki apartman ima jednu ili dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju i blagovaonu, kupatilo i WC, klimu, parkirno mjesto te veliku terasu s pogledom na more. Kao registrirani OPG, proizvodimo extra djevičansko maslinovo ulje, vino, rakije te ostale domaće proizvode.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 10 m
  • Restoran: 80 m
  • Ljekarna: 70 km
  • Pošta: 70 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Balić
Komentari
Dobro 3/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Ne zadovoljava (1/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2022
Najgori boravak u zivotu!

Boraveći 7 noći u ovom apartmanu koji ne liči na apartman sa slika doživio sam najveću neugodnost u životu. Vraćavši se na granici me je policajac pitao gdje sam boravio i zašto nisam prijavljen??!!!! U čudu i šoku sam mu pokušao objasniti gdje sam boravio i da piše da je boravišna taksa uključena u i onako nerealno visoku cijenu za smještaj koji smo plaćali! Rekao mi je da nisam prijavljen i da moram platiti kaznu od 500 kn!!!! E sad sto se tiče samog smještaja jedino pozitivno (valjda se to podrazumijeva) da je apartman cist. Namještaj u apartmanu je iz prošlog stoljeća! Ormari su zakucani ekserima??!!! i nisu se mogli koristiti!!! Klima uređaj je poluispravan. Čim smo došli ukazali smo domaćinima na to da ne rade satelitski kanali i nitko se nije udostojio da taj problem riješi za svih 7 dana!! Terasa jeste prostrana ali vas od apartmana do vas dijeli niski zid koji ne ide do kraja tako da vam je u potpunosti, kao i gostima pored nas, uskraćena intima. Posebna priča je jako neudobni, mali i prastari krevet koji pri svakom pomjeranju škripi toliko da je suprugu i mene budio tijekom svih ovih 7 noći. Sve u svemu osjećamo se prevareni i poniženi!!!

Preporučujem za :
Ljubljana, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Soba, Travanj 2022
Apartmani Balić Ivan Dolac 86 Hvar

Suprug i prijatelji i ja proveli smo nekoliko praznika u iznimno gostoljubivoj obitelji Balić. Bilo je to još u danima kada smo mogli koristiti polupansion. Sve od soba, hrane, gostoprimstva zaslužuje 5 zvjezdica. A želja za povratkom je velika. Želimo Vam puno uspjeha i zadovoljnih gostiju.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Petra Balić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Oglas Apartmani Balić je pregledan 45619 puta od 20.07.2015.