Pansion GomilaBrist - Split i okolica

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Brist i regiji Split i okolica!
Opis objekta

PANSION GOMILA je prelijepa kuća sa 10 soba ( 6 dvokrevetnih i 4 trokrevetne sobe ) koja se smjestila u malom mjestu Brist, omiljenom ljetovalištu na Makarskoj rivijeri. Od prekrasne šljunčane plaže smo udaljeni samo 50 m. U našoj kući možete pronaći mir, odmarati se uživajući u prekrasnoj okućnici i pogledu na poluotok Pelješac, otok Hvar ili Biokovo. Gosti koji odluče provesti svoj odmor u PANSIONU GOMILA uživat će u našim specijalitetima kuhinje u sklopu polupansiona koji je uključen u cijenu. Djeca do 5 godina ne plaćaju ništa, a djeca od 6-12 godina plaćaju 50 % cijene. Za one koji vole šetati ili trčati idealna je šetnica od gotovo 5 km koja se proteže uz more od mjesta Gradac preko Brista do Podace. Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju. Zato, dođite i uvjerite se sami. Dobrodošli!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju ( 20 % ) od ukupne cijene boravka. Po dolasku u objekt se plaća ostatak iznosa u gotovini. Molimo goste da poštuju vrijeme odlaska iz sobe na dan odlaska ( nakon doručka do 10 sati ) i vrijeme dolaska u sobu na dan dolaska ( od 14 sati ). Naravno, uvijek se možemo dogovoriti sa gostom da to vrijeme nije fiksno zbog objektivnih okolnosti.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Pošta: 1.7 km
  • Benzinska crpka: 1 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Pansion Gomila
Petra Miošić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Češki,
Više o domaćinu

Moja obitelj i ja Vam želimo dobrodošlicu u naše \\\\color apartmane miošić\\\\. Od dana Vašeg dolaska, pa sve do odlaska, cijela obitelj se trudi da vam boravak u našem mjestu bude što ugodniji. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja. U uređenju naših apartmana trudili smo se da sve bude što bolje, ljepše i ugodnije za vas. Dođite i posjetite nas!

Oglas Pansion Gomila je pregledan 10543 puta od 28.02.2018.