Apartmani VišnjaPodaca - Split i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Obiteljska kuća sa više različitih smještajnih jedinica i zasebnim ulazom nalazi se u centralnom dijelu mirnog turističkog mjesta Podaca. U blizini objekta nalaze se: supermarket, pošta, ambulanta, autobusna stanica, dječije igralište. Ispod kuće, na udaljenosti cca 50 m, nalazi se manja plažica, koja je šetnicom povezana s jednom od dvije velike plaže. Za one koji žele tipičniji ljetni doživljaj uz dodatne sadržaje poput caffe bara, restorana i izbora vodenih sportova, tu su dvije veće plaže koje se nalaze na svega 300 metara udaljenosti od kuće. Sve smještajne jedninice su opremljene klimatizacijskim uređajima. Svaka od smještajnih jedinica ima pogled na more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in vrijeme: od 13h (moguće i prije prema dogovoru) Check out vrijeme: do 9h. Za upite i rezervacije vezano uz STUDIO APARTMANE molimo koristiti sljedeću adresu i telefonski broj: vizivkov@gmail. com 0915387559 (Višnja).
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 60 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 80 m
  • Trgovina: 80 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 50 m
  • Ljekarna: 4 km
  • Banka: 4 km
  • Pošta: 70 m
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Autobusni kolodvor: 80 m
  • Željeznički kolodvor: 17 km
  • Zračna luka: 100 km
  • Marina: 80 km
  • Sportske aktivnosti: 5 km
  • Disco klub: 2 km
  • Casino: 35 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Za one sa avanturističkim duhom preporučujemo sljedeće dodatne sadržaje: 1) duga šetnja do mjesta Stara Podaca koje se nalazi na 30 min šetnje od smještajne jedinice i na cca 400m nadmorske visine odakle se pruža prekrasan pogled na cijelu Rivijeru; 2) brdska staza od Stare podace do obliženjg Gradca duga je 7 km i idealna za ljubitelje brdskog biciklizma; 3) na 15 km udaljenosti nalaze se Baćinska jezera, skriveni biser ovog područja, gdje se nalazi lokalni SUP centar i gdje možete sami ili uz stručnu pratnju obići većinu ljepota koje se tamo nalaze; 4) udaljenost do Ploča 15 km; Lidl; Plodine; Port Mall (Pepco, Tedi, Muller, NKD, Ribola, RM Prestige, caffe bar Machiato. 5) na 25 km od Podace nalazi se ušće rijeke Neretve, gdje se nalazi lokalni Kite centar ali i Windsurfing rekreacijski centar koji garantiraju nezaboravno iskustvo; 6) blizina Međugorja cca 50 km; Makarska 35 km; Split cca 83 km, Dubrovnik cca 100 km; 5) organizirani jednodnevni izlet brodom na Hvar.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Višnja
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2021
Predivan odmor

Apartman jako uredan i čist, sadrži sve što je potrebno (klima, internet, sredstva za čišćenje, kuhalo, mikrovalna, itd.). Čak puno ljepše izgleda uživo. U blizini svega što bi vam moglo zatrebati (market, pekara, dvije plaže, restorani). Gđa Višnja je jako ljubazna, prijatna, i vrlo susretljiva, dopustila nam je da ranije uđemo i čak da duže ostanemo, obzirom da smo išli ugovorenim prijevozom. Sve pohvale i preporuke za sve koji bezbrižno žele provesti odmor u lijepom i ugodnom smještaju.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Prnjavor, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2019
Preporučujem

Smještaj je uredan, čist, blizu 2 lijepe plaže, blizu marketa, sa parking mjestom. Lijepo i mirno mjesto za odmor sa djecom. Gospođa Višnja jako prijatna i susretljiva. Sve pohvale!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Jablanica, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Srpanj 2019
Pozdrav za divnu gospođu Višnju!

Sve je upravo onako kao što u opisu stoji. Ugodno, pristojno, neophodne stvari pri ruci, odgovarajuće cijene. Ljubaznost na najvećem nivou. Hvala Vam što ste naš porodični odmor učinili bezbrižnim. Objekt je jednostavno pronaći, parking u hladu. Čisto je i uredno. Pekara i restorani, kao i plaža, su veoma blizu, kao i trgovina. Gospođa Višnja, vlasnica, čak je dopustila da ranije uđemo u apartman, što je nama veoma dobro došlo. Još jednom hvala i iskrena preporuka!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Višnja Živković Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Višnja je pregledan 67896 puta od 08.03.2014.