Apartmani Aba UrbaZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zagreb i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Komforan, šarmantan apartman na Jarunu, udaljen svega desetak minuta šetnje do Jarunskog jezera ili zagrebačkog mora. Nalazi se na jugozapadnom dijelu kvarta Trešnjevka - jug. Kvart ima i istoimeno jezero u čijem sklopu se nalazi veslačka staza dužine oko 2 km. Jezero Jarun se osim od veslačke staze, sastoji od dva povezana jezera, te šest otoka. Apartman je moderno uređen s posebnom pažnjom na dizajn kako bi se stvorio ugodan osjećaj doma. Apartman se sastoji od dvije spavaone, dnevnog boravaka s blagovaonom i potpuno opremljene kuhinje. U njoj možete spremiti kompletan obrok. Iz boravka ima izlaz na terasu na kojoj možete popiti svoju jutarnju kavu ili čaj. Kutni element u boravku se po potrebi može razvući u dupli udoban ležaj. U produžetku je u soba u kojoj se nalazi trosjed na kojem možete ugodno provoditi vrijeme odmarajući od poslovnih obaveza ili razgledavanja grada. Jednostavno se pretvara u udoban bračni krevet. Spavaća soba je opremljena velikim bračnim krevetom. Iz nje se možete uputiti u vrt koji je nevidljiv s ulične strane i može mu se pristupiti samo iz spavaće sobe. Uz miris mente i ostalog začinskog bilja možete se odmoriti na ljuljački i ugodno provesti vrijeme. Kupaona je opremljena kadom za dvoje, sušilom za kosu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Model plaćanja gotovina, plaćanje poštanskom uplatnicom ili direktno na račun ponuditelja. Na zahtjev možemo organizirati transfer od aerodroma do apartmana, kao I najam automobila. Vrlo smo fleksibilni vezano za vrijeme dolaska/odlaska osim u slučaju kada se u apartmanu nalaze drugi gosti koji taj dan odlaze ili tek dolaze. Za sva dodatna pitanja ili dodatne usluge slobodno nas kontaktirajte.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Plaža: 600 m
  • Centar: 4 km
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 60 m
  • Doktor: 100 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 90 m
  • Pošta: 90 m
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Autobusni kolodvor: 5 km
  • Željeznički kolodvor: 4 km
  • Zračna luka: 16 km
  • Sportske aktivnosti: 80 m
  • Disco klub: 500 m
  • Casino: 500 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Kako bi vam boravak učinili što ugodnijim u kuhinji se osim potrebnog pribora nalaze i osnovne namirnice kao sol, maslinovo ulje, šećer, kava te širok izbor čajeva. Svim našim gostima su na raspolaganju je posteljina, ručnici I toaletni pribor (gel za tuširanje, šampon za kosu).U apartmanu će vas dočekati karta grada Zagreba kao I brošure o znamenitostima, a rado ćemo Vam pomoći I u odabiru restorana ili klubova.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Aba Urba
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
zadar, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Studeni 2014
Ugodni krevet i topli i mekani popluni.

Svidjela nam se lokacija smještaja, parking i uređenost apartmana, osoblje je vrlo ljubazno.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Odgovor domaćina
Poštovana

drago mi je da ste bili zadovoljni pružnom uslugom. Bili ste ugodni i dragi gosti te se nadam ponovnom viđenju. S poštovanjem

zadar, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Listopad 2014
lijepo uređeno, moderno, parking, čisto, povoljno

Predivno uređen apartman, čisto i uredno, topla dobrodošlica i uslužnost, lokacija idealna, blizina tržnice, osiguran parking i zbog svega toga apsolutna vrijednost za novac.

Preporučujem za : Aktivni odmor,
Odgovor domaćina
odgovor

Poštovani, razveselili ste nas svojim komentarom. Nadam se budućim viđanjima u proširenom sastavu Vaše obitelji. Bili ste ugodni i dragi gosti. S poštavanjem

slavica i rudolf urbanc Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Komunikativni, uslužni, širokog spektra znanja o događajima u našem gradu. U slobodno vrijeme rado gost bez auta odvezemo po gradu obaviti bilo lječničke, bilo druge posjete.

Oglas Apartmani Aba Urba je pregledan 7367 puta od 06.06.2014.