Apartmani Cubo MaksimirZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

CUBO Apartmani čine tri (uskoro 4) novouređena stana na vrhunskoj lokaciji nadomak centra grada. Prednost ove lokacije je što se nalazi u mirnom, zelenom okruženju, a ipak je blizu centra koji je udaljen svega 10 min. vožnje tramvajem ili automobilom. Ispred zgrade u kojima se apartmani nalaze parkiranje je besplatno. Apartmani Maksimir 1 i Maksimir 2 nalaze se na (2) istom katu zgrade a Maksmir 4 i (uskoro Maksimir 3) obuhvaćaju cijeli 1. kat. Okružen je zelenilom i parkovima, a opet izvrsno prometno povezan: Do strogog centra grada dolazi se za samo 10 minuta automobilom. Tramvajska stanica je udaljena 3 minute šetnje od apartmana, a stajalište vlaka svega 500 m. Taxi stajalište je 3 min od apartmana. U okolici je parkiranje besplatno. U krugu 1 km od Apartmana nalazi se najveći i najstarijipark Maksimir sa Zološkim vrtom, četiri fakulteta i 2 bolnice (Dubrava i Rebro). MINIMALAN SMJESTAJ U SVIM NASIM APARTMANIMA JE 2 DANA A U PERIODU NOVE GODINE 7 DANA.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije apartmana potrebno je uplatiti predujam od 20% ukupnog iznosa na naš bankovni račun, osim za last minute upite. Po dolasku u apartman potrebno je u cijelosti platiti ostatak najamnine u gotovini. Kreditne kartice ne primamo. Dolazak: od 15h Odlazak: do 11h Ovisno o zauzetosti apartmana, termin dolaska i odlaska je fleksibilan te ćemo Vam maksimalno izaći u susret.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 5 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 1 km
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 800 m
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 80 m
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Željeznički kolodvor: 4 km
  • Zračna luka: 20 km
  • Sportske aktivnosti: 500 m
Dodatni sadržaji
U cijenu najma je uključeno - boravišna pristojba - čišćenje apartmana prije i nakon Vašeg dolaska, (Usluga čišćenja apartmana uz promjenu posteljine i ručnika odvija se na tjednoj osnovi i za svakog novog gosta. ) - čista posteljina i ručnici prema broju prijavljenih gostiju, - Svi režijski troškovi uključujući Wi-Fi i korištenje klima uređaja. - košarica za prvi dan koja obuhvaća kavu, čaj, med i slatkiše, - razne turističke brošure i informacije o restoranima i prodavaonicama u blizini apartmana, - Osnovni začini: sol, papar, vegeta, šećer, ulje i ocat - toaletni pribor: toaletni papir, šampon, regenerator i sapun - dječji krevetić je dostupan na zahtjev (Apartman Maksimir 2) i ne naplaćuje se.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Cubo Maksimir
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Imotski, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Cubo Maksimir, Listopad 2016
Apartman za zaljubljene

Suprug i ja smo bili gosti u ovom predivnom apartmanu.Apartman je lijep,uredan po meni je jedan od najljepsih apartmana u Zagrebu. Domaćica je ljubazna, a apartman ima sve sto treba za savršen boravak u Zagrebu.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Odgovor domaćina
Apartman za zaljubljene

Hvala Klaudija na lijepom komentaru i dođite nam opet ;)

Dubrovnik, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Cubo Maksimir, Svibanj 2016
Super!!!

Apartman Maksimir 2 bio je besprijekorno čist, prostran, savršeno dizajniran i namješten, opremljen sa svime što vam može zatrebati. To je potpuno novi apartman i to možete vidjeti na svakom koraku. Bolje izgleda nego na slici, nevjerojatno !!! Lokacija je mirna, zelena i blizu Zoološkog vrta i parka Maksimir (10 min pješice). Tramvaj je udaljen samo 2 minute hoda. Marina je brižna i pristojna domaćica. Ukratko, možete uživati ​​u svakoj minuti vašeg boravka, a mi definitivno se uskoro vraćamo.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Awesome

Thank you so much Leo! It was pleasure to meet such a nice guests. Hope to see you again :)

Marina Karačić Oglašivač od 2013
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dobrodošli na moj profil! Moje ime je Marina. Rođena sam, odrasla i živim u Zagrebu, kojeg obožavam. Po struci sam medicinska sestra. U Zagrebu imam četri prekrasna apartmana: jednog u Cvjetnom naselju i tri (uskoro 4) u Maksimiru. Uz podršku moje obitelji: supruga i dva sina bavim se najljepšim poslom na svijetu...

Oglas Apartmani Cubo Maksimir je pregledan 42810 puta od 11.01.2016.