Apartmani Anastasia SuitesZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zagreb i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Za vrijeme posjeta Zagrebu, poslovnog ili privatnog, pozivamo vas da se smjestite u našim apartmanima s posebnom i prvoklasnom uslugom. Anastasia Suites Zagreb nisu samo obično mjesto gdje ćete prespavati, mi vam nudimo kompletno novi doživljaj smještaja i usluge, dok će se naše uslužno osoblje potruditi da na vam pruži ono najbolje od samog Zagreba. Apartmani su prilagođeni svima i pružiti će vam toplinu doma. Osim udobnosti, najveća prednost odsjedanja u Anastasia apartmanima je lokacija u neposrednoj blizini Kvaternikovog trga, u mirnoj ulici sa privatnim parkingom. Trgovine i restorani se nalaze oko 100-200 m od apartmana, kao i bolnice i spa centri. Usluga praonice i peglanja na zahtjev.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Sve rezervacije primamo putem naše web stranice. Prijava od 15 h, odjava do 11 h. Molimo sve goste da prilikom rezervacije upišu planirano vrijeme dolaska kako bi vam dali pravovremene upute o prijavi. Mogućnost plaćanja kreditnim karticama, R1 računi za poduzeća. Dostupan cjelokupni asortiman planiranja i izvedbe izleta, transfera i svega u ponudi turističke agencije za cijelu regiju RH i okolnih zemalja Ukoliko dolazite izvan radnog vremena recepcije, molimo vas da nas obavijestite o tome kako bi dobili detaljne upute za preuzimanje ključeva i prijavu.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 50 m
  • Ljekarna: 50 m
  • Banka: 100 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Autobusni kolodvor: 1.2 km
  • Željeznički kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 14 km
  • Sportske aktivnosti: 500 m
  • Disco klub: 200 m
  • Casino: 100 m
Dodatni sadržaji
Anastasia Suites Zagreb nalazi se u neposrednoj blizini Kvaternikovog trga, a nudi klimatizirane jedinice koje uključuju besplatni WiFi i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Glavni trg s brojnim zagrebačkim znamenitostima udaljen je 1. 5 km. Sve smještajne jedinice uključuju sef, prostor za sjedenje te besplatnu posteljinu i ručnike. Sve sadrže kuhinju ili čajnu kuhinju sa stolom za objedovanje te kupaonicu sa sušilom za kosu. U okviru objekta gostima su na raspolaganju usluge konsijerža i turističke agencije. Ondje gosti mogu dogovoriti obilaske grada u posebnim vozilima na 3 kotača (rikšama) marke Ape Calessino. Praonica rublja te glačalo i stol za glačanje dostupni su na zahtjev.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Anastasia Suites
Dražen Starčević Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Španjolski, Slovenski, Ruski,
Više o domaćinu

Nakon dugogodišnjeg rada u turizmu od turističkog vodiča do direktora, otvorili smo vlastiti smještaj gdje smo pokušali spojiti najbolje od svega viđenog na putovanjima po svijetu. Eklektičan i ugodan dizajn uz posebnu brigu za naše goste učinit će vaš boravak ugodnim, uz brojne mogućnosti dopune sadržaja raznim aktivnostima

Oglas Apartmani Anastasia Suites je pregledan 10212 puta od 23.12.2015.