Apartman AbelaZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zagreb i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Apartman Abela je moderno uređen i kompletno opremljen apartman. Nalazi se na 1. katu nove zgrade s liftom, u mirnom kvartu, na adresi Kruge 9/1. kat. Apartman je namijenjen je za kratkoročni najam te je kategoriziran s 4 zvjezdice. Prva tramvajska stanica je udaljena stotinjak metara od apartmana. Udaljen svega tri tramvajske stanice od Autobusnog kolodvora te desetak minuta pješice od Glavnog kolodvora apartman ima idealnu poziciju za sve one koje dolaze u Zagreb autobusom ili vlakom. Od Zračne luke Zagreb do apartmana ćete stići za 15 tak minuta automobilom. Apartman se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kompletno opremljene kuhinje i blagovaonice, kupaonice s tuš kabinom i balkona. Apartman može primiti maksimalno četiri osobe. Apartman je klimatiziran i opremljen centralnim plinskim grijanjem u svim sobama. U spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet veličine 180 x 200 cm i radni stol. Ukoliko je potrebno gostima je na raspolaganju i sklopivi krevetić za djecu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
U blizini apartmana možete pronaći sve što Vam je potrebno za nekoliko dana boravka u apartmanu, poput lokalnog dućana, pekarne, ljekarne ili frizera te vrhunskog caffe bara koji se nalazi u istoj zgradi. Restoran s domaćim specijalitetima udaljen je svega nekoliko minuta hoda od apartmana. U blizini se nalazi i McDonalds Kruge. Ukoliko dolazite automobilom nećete imati problem s parkingom koji je oko zgrade BESPLATAN. Nudimo Vam i mogućnost parkinga u podzemnoj garaži (uz minimalnu naknadu). Ukoliko Vam je potreban boravak dulje od sedam dana možemo Vam ponuditi popust. Sve informacije i detalje vezano uz apartman možete pronaći na web stranici: www. apartman-abela. com
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 70 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 30 m
  • Ljekarna: 30 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 1.4 km
  • Željeznički kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 14 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
Dodatni sadržaji
Pažljivo i s ljubavlju dekorirana dnevna soba je opremljena s kožnom garniturom i modernim namještajem. U dnevnoj sobi nalazi se i LCD TV. Potpuno opremljena kuhina (perilica rublja, pečnica, mikrovalna pećnica, kuhalo, hladnjak sa zamrzivačem i kuhinjski pribor) u kombinaciji s blagovaonicom ima sve što će Vam možda trebati ukoliko ostajete više dana. Gostima je na raspolaganju besplatno korištenje brze Internet veze (WiFi), čista posteljina, ručnici te sušilo za kosu. Apartman je udaljen svega petnaestak minuta laganog hoda od Trga bana Jelačića, tri minute od Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski i desetak minuta hoda od Hypo business centra.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Abela
Jelka Đurišić Ljuljka Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Dragi prijatelji, putnici, turisti... Dobro došli u Apartman Abela. Čekam Vas s osmijehom! ;)

Oglas Apartman Abela je pregledan 27173 puta od 29.09.2016.