Apartman Kris Mountain ViewZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zagreb i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Pogledajte apartman iznutra virtualnom šetnjom na web stranici: www. apartman-kris. com. Klikom na web stranicu apartmana (dolje) ulazite na stranicu, gdje možete virtualno prošetati apartmanom :-) Apartman Kris sastoji se od 2 sobe, kuhinje, kupaonice, WC-a, halla i loggie. Nalazi se na 6. katu višestambene zgrade i ima prekrasan panoramski pogled na Sljeme. Spavaća soba ima bračni krevet 160x 200cm, a dnevni boravak trosjed na razvlačenja za još 2 osobe. Ispred zgrade nalazi se javni parking u 2. parking zoni. Dnevna karta je 60kn, cijena 1h je 3kn (max. 3h) od pon- pet: 7-20h, sub: 7-15h. Nedjelja je besplatna. Apartman je 2 tramvajske stanice udaljen od Autobusnog kolodvora, ako dolazite autobusom ili avionom. Trg bana Jelačića (glavni trg) udalje nje 15min tramvajem od apartmana. Zgrada je isključivo stambena ispred koje se nalazi sportski centar, a iza zgrade je park sa dječjim igralištem. Trgovina i tržnica su u neposrednoj blizini, kao i zona kafića.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje je isključivo u gotovini u kunama prilikom dolaska u apartmanu za unaprijed dogovoren broj noćenja. Potrebno je rezervirati. Rezervacija se uplaćuje na račun iznajmljivača prema dogovoru. Rezervacija je ujedno i akontacija. Dolazak- od 14h. Odlazak- do 11h. Točno vrijeme dolaska i odlaska po dogovoru. Rezervaciju je potrebno napraviti za termine povećane potražnje na način uplate 100% iznosa smještaja na račun iznajmljivača. Cijene navedene u cjeniku za 12 mjesec su za sve dane u tjednu osim petka i subote. Cijena vikendima u 12 mjesecu i za Novu Godinu iznosi 100 eura. Na sve cijene moguć je i popust prema potražnji traženog termina noćenja.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 500 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Pošta: 500 m
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Željeznički kolodvor: 1.7 km
Dodatni sadržaji
Stan ima apsolutno sve potrebne sadržaje kao dom predviđen za 4-članu obitelj ili 2 odraslih ljudi. Tako da će te se osjećati kao da živite u Zagrebu!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Kris Mountain View
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Zadar, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Kris Mountain View, Rujan 2017
Izvrsno!

Iznimno smo zadovoljni smještajem u apartmanu Kris. Blizu je svih važnih gradskih prometnica, ipak dovoljno udaljen i tih. možemo preporučiti kako za turistički, tako i za poslovni višednevni boravak u Zagrebu. Boravili smo više puta u objektu, uredan je, čist i detaljno održavan.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
udbina, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Kris Mountain View, Studeni 2016
oduševljeni gosti

Ja i moje prijateljice smo boravile u ovom apartmanu tri dana i poželile smo ga kupiti... počevši od samog položaja di se nalazi apartman, od predivne simpatične ljubazne gazdarice pa do svega ostalog je vrhunski, dočekalo nas je sve opremljeno kao da tu već živimo, sve čisto prostrano udobno, velika kada za opuštanje ko voli, balkon, dobro grijanje, nemam riječi kojima bi opisala koliko nam je boravak bio ugodan a cjena pristupačna i nadam se da ćemo uskoro ponovit boravak u ovom apartmanu... gospodična Kristina svaka čast i hvala vam!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Kristina Mendeš Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Pozdrav! Zovem se Kristina i dolazim iz Zagreba. Volim putovati kako ljeti tako i zimi.

Oglas Apartman Kris Mountain View je pregledan 12185 puta od 18.10.2016.