Apartman First Choice CenterZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zagreb i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Moderni i kompletno uređeni apartmani nalazi se svega 10ak minuta hoda od centra (Trga Bana Josipa Jelačića). U neposrednoj blizini nalaze se restorani, kafići, trgovine, tržnica, pošta, banke i sl. Svi apartmani sadrže TV, BESPLATAN WIRELESS INTERNET, kuhinjski pribor, osnovne potrepštine poput kave, čaja, ulja, octa, soli i šećera, kupaonske potrepštine (wc papir, sapun za ruke, šampon), sušilo za kosu. Većina apartmana ima i klimu, perilicu rublja, glačalo, dasku za glačanje. U cijenu su uključeni čisti ručnici i posteljina za sve goste. Besplatan parking je moguć u dvorištu. U svakom apartmanu nalazi se info ploča sa kartama grada, raznim brošurama o Zagrebu i Hrvatskoj, informacije o muzejima, restoranima i znamenitostima. ¨¨Posebni popusti za duže boravke > 7 dana)¨¨ www. ZagrebApartments. eu

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju (30% od ukupnog iznosa a najmanje 100 kn). Mogućnost uplate na bankovni račun ili paypal. Ostatak iznosa se plaća pri dolasku. Prijava je od 14 h, a odjava do 11 h (ukoliko nije drugačije dogovoreno).
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 1.1 km
  • Trgovina: 50 m
  • Doktor: 10 m
  • Ljekarna: 100 m
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman First Choice Center
Tomislav Zupčić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman First Choice Center je pregledan 13810 puta od 03.06.2015.