Kuća za odmor DavorkaIž - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kuća za odmor Davorka nalazi se u Malom Ižu na otoku Ižu. Smještena je uz samo more, u mirnom predjelu Tražet, izvan mjesta i prometnica. Kuća raspolaže s dvije spavaće sobe (jedna soba ima veliki krevet za dvije osobe i jedan krevet za jednu osobu, a u drugoj sobi su dva odvojena ležaja), velikim dnevnim boravkom s kuhinjom i kupaonicom. U blizini je lučice Knež i ima privez za manji brod. Velika terasa od oko 30 metara četvornih okrenuta je moru, a uz kuću je zidani gril. Oko kuće su borovi i masline, a u samoj blizini i parking za automobile. Otok Iž je dobro povezan s kopnom, u sezoni je sa Zadrom povezan s dva katamarana i dva trajekta dnevno. U Malom i u Velom Ižu ima više prodavaonica i restorana, a u Velom Ižu, udaljenom od kuće 2000 metara, nalazi se liječnička ambulanta, pošta, bankomat i marina. Svakodnevno je od lokalnih ribara moguće kupiti svježu ribu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija putem telefona ili maila. Plaćanje u gotovini. Akontacija u iznosu od 30% ukupne cijene uplaćuje se na račun. Dolazak od 13 sati. Odlazak do 10 sati. Završno čišćenje kuće naplaćuje se 40 eura.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Povrat akontacije - 100 posto u izvanrednim okolnostima, 100 posto ako gost otkaže najmanje 60 dana prije dolaska i 50 posto ako otkaže od 60 do 30 dana prije rezerviranog dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 700 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Marina: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 2 km
  • Nacionalni park: 10 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Goste očekuje piće dobrodošlice. Preporučeno vrijeme dolaska je subota ili nedjelja, a odlaska petak. Zbog dobrih brodskih veza u Zadar je moguće otići i vratiti se u jednom danu. U mjestu je moguć najam broda i odlazak na organizirane izlete u Park prirode Telašćica, Nacionalni park Kornati i na obližnje otoke.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Davorka
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
vrhnika, Slovenija
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A5+1, Kolovoz 2023
Davorka - iž

Terasa - pogled, mir i tišina. Kuća je kao na slici, funkcionalna i uredna. Parkiralište. Preporučamo svim gostima željnim mira. Preporučujem za: Osobe željne mira, Obitelji s djecom,

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A5+1, Lipanj 2022
Oaza mira

Prekrasan otok, čisto more. Spavanje i buđenje uz šum mora. Prekrasan pogled, mir i tišina. Gospođa Davorka divan domaćin. Kuća je kao na slici, funkcionalno i lijepo uređeno. Preporučili bi ovaj objekt svim gostima koji traže jednu oazu mira. Vidimo se ponovno.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Davorka Mezić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Kuća za odmor Davorka je pregledan 43674 puta od 24.03.2016.