Apartmani MartinaZaton (Zadar) - Zadar i okolica

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 110 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dragi gosti dobro nam došli ! Započnite dan na terasi apartmana uz zvuk cvrčka i cvrkut ptica i dočekajte najljepše zalaske sunca ! Apartmani Martina nalaze se u mirnom dijelu Zatona , udaljeni od plaže 130 m pružaju savršeno mjesto za odmor .U neposrednoj blizini nalazi se Holiday Resort Zaton u kojem su smješteni restorani i razne zabave za odrasle i djecu koji su potrebni za kvalitetan godišnji odmor. Apartmani su okruženi prekrasnim prirodnim zelenilom i vrtom punim cvijeća. Najmlađi imaju svoj kutak u vrtu. U dvorištu kuće je parking za automobile. Plaže su pješčane, plitke, uređene dječjim sadržajem. Idealne su za obitelji sa djecom. Plaža raspolaže tuševima, svlačionicama i WC-om. Na plaži se mogu iznajmiti ležaljke, suncobrani i pedaline. Na plaži je i teretana na otvorenom. Pekara je udaljena 50 m, restoran , kafić i sladoled 60 m. Ponesite ili iznajmite bicikle i uživajte u prekrasnim biciklističkim rutama !

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši gotovinom. Akontacija je 30 % od ukupne cijene. Ostatak se plaća na dan dolaska. Odlazak je do 9:00 h. Dolazak od 14:00 h. U slučaju da gost iz bilo kojih razloga otkaže rezervaciju, nismo dužni vratiti već uplaćenu akontaciju. U slučaju ranijeg odlaska od dogovorenog nismo dužni vratiti ostatak novca. Kvaliteta signala za internet može varirati u pojedinim dijelovima objekta. Ova usluga je besplatna. U toku smještaja za bilo kakva pitanja i usluge srdačni domaćini Vam stoje na raspolaganju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 700 m
  • Restoran: 30 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 900 m
  • Banka: 20 km
  • Pošta: 1.4 km
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Zračna luka: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 200 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Martina
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 110 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Studeni 2023
Naša oaza mira

Predivno tiho mjesto, baš pravi odmor. Bili smo kraj septembra pa je to vjerojatno razlog. Apartmani su na predivnoj lokaciji, okruženi pravim botaničkim mirisnim vrtom. More izuzetno blizu kao i bitni sadržaji poput pekare, restorana, palačinka bara i vježbališta. Apartman je s ukusom uređen kao i cijeli objekt. U živo je sve još ljepše. Cijene skroz pristupačne. I jako bitno, domaćini su predivni ljudi, tako susretljivi a nenametljivi. Gospođa Renata je prava domaćica, na sve misli. Preporučujem apartmane od srca.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Hvala 💞

Dragi Rahid, Hvala Vam na ovako lijepom komentaru. Izuzetno nam je drago što ste odabrali naše apartmane za vaš odmor. Vaše zadovoljstvo se vidjelo kroz cijeli vaš boravak. Sve govori činjenica da se ponovo vidimo i sljedeće godine. Pozdrav gospođi Mileni, Vaši domaćini Renata i Elvis 😘😍

Ljubljana , Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2023
Sjajno

Vrlo lijepi, ljubazni domaćini. Idealno polazište za biciklizam.

Preporučujem za : Aktivni odmor,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala

Hvala draga Nevenka na pozitivnom komentaru. Uvijek ste dobrodošli 🤗. . Vaši domaćini Renata i Elvis 🥰

Koorivnica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2023
Predivan apartman i vlasnici

Draga,gospođo Renata,i gospodine Elwis.Nama je drago šta smo vas upoznali i sto smo kod vas boravili u vašem apartmanu.Bilo nam je preljepo kod vas,jako ste ljubazni i srdačni.Apartman je isto tako ljep ,pogled na more,ma prekrasno.Okućnica oko apartmana isto oduzima dah,predivno.Hvala vam na svemu,nadam se da se iduće godine vidimo jer bi voljeli ponovo doći baš kod vas.Tihomir i Ines.

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
🤗

Dragi Tihomire i Ines, drago nam je ste uživali kod nas na odmoru. Kao gost ste uvijek dobrodošli. Nadamo se ponovnom susretu sa Vama sljedeće godine (javite se na vrijeme 😊) Vaši Renata i Elvis Peroš ❤️

Prikaži sve komentare
Renata i Elvis Peroš Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dobro nam došli dragi gosti ! Potrudit ćemo se da vam ljetovanje i boravak u našim apartmanima bude kao kod kuće...ugodno i udobno.... Stojimo Vam na raspolaganju i radujemo se susretu sa Vama ! Vaši domaćini Renata I Elvis.

Oglas Apartmani Martina je pregledan 143041 puta od 30.06.2015.