Apartmani MareZadar - Zadar i okolica

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zadar i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Kompletno i suvremeno opremljeni apartmani u najboljoj europskoj destinaciji gradu Zadru. Smješteni u samoj blizini sportskog centra Višnjik i većih trgovačkih centara, idealni kao polazna točka i oaza mira od gradske vreve. Apartmani Mare se nalaze 15 min hoda od starog grada. 3 min hoda od prvog velikog trgovačkog centra, plaža i autobusni kolodvor 20 min hoda. Sportski centar Višnjik u sklopu kojeg se nalazi teretana i bazen udaljen je svega 50m. U sklopu apartmana Mare nalazi se moderno uređena soba s bračnim ležajem, dnevni boravak s led tv uređajem, kauč koji se pretvara u dodatni ležaj. opremljena kuhinja i novouređen toalet, klima uređaj i besplatan internet te balkon s pogledom na mediteranski vrt. Fully equipped and modern apartments in the best European destination city of Zadar. Located near the sports center Višnjik and major shopping centers, ideal as a starting point and an oasis of peace from city crowds. Apartments Mare are located 15 minutes walk from the old town. 3 min walk from the first large shopping center, beach and bus station 20 minutes\\ walk. Sports center Višnjik in which there is a gym and swimming pool is only 50m away. The apartment Mare has a modern furnished room with a double bed, a living room with LED TV set, sofa that converts into an extra bed. equipped kitchen and newly renovated bathroom, air conditioning, free internet and a balcony overlooking the Mediterranean garden.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 2 km
  • Plaža: 2 km
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 50 m
  • Banka: 50 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 300 m
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Željeznički kolodvor: 2 km
  • Zračna luka: 11 km
  • Marina: 1.5 km
  • Sportske aktivnosti: 60 m
  • Disco klub: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Nacionalni park: 40 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Mogućnost korištenja roštilja i peke za što autentičniji dalmatinski ugođaj. Osigurano parkirno mjesto.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mare
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Graz, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Mare, Kolovoz 2016
Osjećaj kao kod kuće!

Kao prvo, želimo vam zahvaliti za nezaboravan ugodan boravak u svojoj kući! Stan je potpuno nov i čist, u potpunosti opremljen i ima vrlo lijep i moderan interijer, osjećali smo se kao kod kuće od prve sekunde. Naš domaćin Ivan nas je dočekao srdačno s domaćim dalmatinskim delicijama i bio na raspolaganju za sve što nam je bio potreban tijekom cijelog našeg boravka. Vrlo je ljubazan, gostoljubiv i susretljiv čovjek koji pokušava zadovoljiti svoje goste onoliko koliko on može da se osjećaju kao kod kuće. Osim toga, stan je dobro smješten. Sve što je potrebno je blizu kao što su trgovine, banke, medicinska pomoć, ali i do središta Zadra se može doći pješice. Za sve one koji dolaze automobilom: Tu je osiguran parking u dvorištu ispred kuće. Rijetko ćete naći takvo idealno mjesto u tom cjenovnom razredu tijekom sezone u Hrvatskoj! 100% preporučam!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
:)

Juli thank you for the nice words, constructive advice and praise, You were wonderful guests, I enjoyed our conversations I will listen to your advice and hope to see you next year. Greetings from Zadar.

Graz, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Mare, Siječanj 1970
Savršen!

Ostao sam ovdje sa svojom djevojkom srpnja 2016. Bilo je nevjerojatno! Toplu dobrodošlicu Ivan; lokacija vrlo lijepo i lako otići u centar; stan lijepo i čisto, a također i potpuno opremljen; siguran parking. 100% preporuča! Zadar je vrlo lijep grad, a zalazak sunca je upravo nevjerojatna. Držite se dobro djelo Apartmani Mare;)

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Oslo, Dominikanska Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Mare, Lipanj 2016
Izvrstan smještaj za malu cijenu

Sve u apartmanu je novo, dobro opremljeno i super cijena!

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Pozdrav

Pozdrav ... hvala na ljubaznim komentarima, drago nam je da ste zadovoljni našim apartmanima :)

Prikaži sve komentare
Ivan Knežević Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Komunikativna i ugodna osoba uvijek na usluzi i spremna pomoći savjetima i informacijama za što ljepši i bezbrižniji odmor u apartmanima Mare.

Oglas Apartmani Mare je pregledan 3825 puta od 07.06.2016.