Apartmani KatarinaZadar - Zadar i okolica

cijena od € 30 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zadar i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Kompletno i lijepo uređen s apartman sa jednom sobom, u mirnom dijelu Zadra, u obiteljskoj kući. Uz bračni krevet u sobi, u dnevnom boravku se nalazi kauč na razvlačenje, radi čega je apartman pogodan i za četiri osobe. Najbliža plaža BORIK udaljena je svega 5 minuta vožnje automobilom od apartmana, a Centar grada oko 10 minuta vožnje. Isto toliko su udaljeni i restorani sa dobrom gastronomskom ponudom. Shopping centar Supernova udaljen je svega oko 10 minuta vožnje, a najbliža trgovina oko 800 metara od apartmana. Objekt se nalazi na putu za lijepe plaže u mjestima ZATON, NIN, PRIVLAKA, VIR, VRSI, čime se znatno uštedi na vremenu u ljetnim gužvama. Apartman ima besplatan parking.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju apartmana potrebna je uplata 30% od ukupnog iznosa. Akontacija se vrši uplatom na žiro račun, a preostali iznos se uplaćuje na licu mjesta po dolasku. Idealno vrijeme dolaska je u 14. 00, a odlaska u 11. 00 ujutro, s tim da može biti i po dogovoru.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 2 km
  • Plaža: 2 km
  • Centar: 4 km
  • Restoran: 1.5 km
  • Ljekarna: 800 m
  • Pošta: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Zračna luka: 13 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Osim uživanja na prekrasnim plažama i u čistom moru, možete šetati zanimljivim gradskim ulicama i razgledavati starine, baviti se biciklizmom, raftingom na slapovima rijeke Zrmanje, posjetiti Nacionalni park Paklenicu i Nacionalni park Krku ili istraživati mnoge obližnje otoke (otok Pag idrugi. . ). Grad Zadar sa svim sadržajima velikog morskog grada: marina, shopping centri, trgovine, banke, sve udaljeno maksimalno 15 - 20 min vožnje.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Katarina
Katarina Miletić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Ja sam vaš domaćin i za sva vaša pitanja rado Vam stojim na raspolaganju...Nadam se da ćete biti moj gost i da ćete uživati u našim apartmanima. Veselim se vašem dolasku!

Oglas Apartmani Katarina je pregledan 2979 puta od 09.07.2015.