Apartmani JukićSveti Filip i Jakov - Zadar i okolica

cijena od € 48 na noć
Opis objekta

Apartmani Jukić nalaze se u obalnom mjestu Sv Filip i Jakov, nedaleko od Zadra i Biograda a nudi potpuno opremljene klimatizirane apartmane te zajednički vrt s opremom za roštilj. Nalazi se 7-8 minuta hoda udaljen od mora a 2-3 minute od trgovine. U cijelom objektu je dostupan besplatni bežični pristup internetu. Gostima je osiguran besplatan parking u okviru objekta. Piće dobrodošlice je uključeno u cijenu a u središtu mjesta moguće je organizirati razne izlete kao što su izleti u nacionalne parkove Krka, Kornati, Paklenica, Ormitološki rezervat i park prirode Vransko jezero, itd. . U mjestu se nalazi nekolicina restorana i picerija koje poslužuju jela međunarodne kuhinje kao i jela po narudžbi. Moguć je i najam skutera, bicikala, brodica, sandolina, kanua itd. . U mogućnosti smo ponuditi te pripremiti neke od naših proizvoda te autohtona dalmatinska jela po Vašoj želji.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prijava 16:00 - 18:00 Odjava 07:00 - 09:00 Minimalna dob za prijavu je 20 Kućni ljubimci ne Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen. Plaćanje pri dolasku, akontacija se uplaćuje na račun pri rezerviranju apartmana, svi detalji i upiti na mail. Zabave nisu dozvoljene Kućni red i mir Mirozov od 23-06 Mole se gosti da nas obavijeste o vremenu dolaska. Plaćanje pri dolasku, akontacija se uplaćuje na račun pri rezerviranju apartmana, svi detalji i upiti na mail. Naknada za čišćenje po boravku 100eura Depozit prilikom dolaska 200eura u gotovini.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Pošta: 500 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Kraljevski grad Biograd je udaljen svega 3 km od nas i nudi pregršt zanimljivih sadržaja kako povijesnih znamenitosti tako i atraktivnih i atrakciskih sadržaja. Drevni grad Zadar koji je sam Priča je udaljen 25 km a gradić Nin 35 itd...
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Jukić
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Božidar Jukić Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dragi prijatelji Ukoliko odaberete smještaj u mojim smještajnim jedinicama biti če mi čast i zadovoljstvo, te sam siguran da če te dugl pamtiti ljetovanje u Filipjakovu i rado ga se sjećati. Živjeli!!

Oglas Apartmani Jukić je pregledan 51028 puta od 07.03.2017.