Apartmani BrkićZadar - Zadar i okolica

cijena od € 100 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zadar i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Ovdje nudimo dva odvojena lijepa moderna apartmana u kući s vlastitim vrtom, roštiljem, bazenom i vanjskim tušem. Oba apartmana imaju veliku terasu / balkon. Gornji apartman pruža prekrasan pogled na grad i otoke. Ova kuća nalazi se u mirnoj ulici, idealna za dvije obitelji s djecom. Svaki apartman može primiti max. do 6 osoba. Oba apartmana imaju po dvije spavaće sobe. Kuća je moderno opremljena s klima uređajem, Wi-Fi, SAT TV i radio, sušilo za kosu, perilica suđa, perilica rublja, hladnjak / zamrzivač, pećnica, ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, toster. Ručnici i posteljina također su uključeni u cijenu i mijenjaju se jednom tjedno. Ispred kuće nalaze se dva besplatna parkirna mjesta. Svi glavni sadržaji nalaze se na pješačkoj udaljenosti, kao što su restorani, mini marketi, pošta, ljekarna, supermarket, mesnice, pekare, trgovci ribom, trgovine. Zračna luka Zadar udaljena je 10 km. Provedite najbolje doba godine u Zadru, Hrvatska.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravisna pristojba ukljucena u cijenu. Apartmani se rezerviraju uplatom 30% od ukupne cijene najma, a ostatak se placa odmah pri dolasku (ulasku) u apartmane. Vrijeme dolaska od 14:00 -Vrijeme odlaska do 09. 30
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 1.3 km
  • Plaža: 1.3 km
  • Centar: 1.2 km
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 100 m
  • Pošta: 100 m
  • Benzinska crpka: 300 m
  • Autobusni kolodvor: 1.9 km
  • Željeznički kolodvor: 2 km
  • Zračna luka: 6 km
  • Marina: 1.2 km
  • Sportske aktivnosti: 50 m
  • Disco klub: 800 m
  • Casino: 500 m
  • Nacionalni park: 1.9 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Tv, klima, satelitska tv, pogled na more, kupaonica, kuhinja, posteljina, ručnici i internet Od ove godine našim gostima nudimo i bazen tako da mogu u potpunosti uživati u svom godišnjem odmoru
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Brkić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Osnabruck, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Brkić, Kolovoz 2017
Za obiteljski Brkić

Bili smo dvije obitelji u kolovozu 2 tjedna s obitelji Bašić, a to je samo super dobro. Apartmani su novi, bilo je vrlo čist. U kuhinji je bila sve vrste jela. U naselju ima trgovinama, pekara je bio vrlo blizu Ima mnogo restorana, plaže i male stvari se prodaju. Želimo se vratiti u svakom slučaju. Mnogi zahvaljujući obiteljskom Brkić bili su vrlo lijepo i pomirljiv. Vidimo se opet!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Osnabruck, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Brkić, Kolovoz 2017
u tišini

Apartmani su ono što preporučuju čistoću, slom opreme, sjajan gostoprimstvo na 100% Mirna lokacija ovdje možete vrlo dobro ispuniti opustiti i energije. Mi ćemo se vratiti

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
seville, Španjolska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Brkić, Srpanj 2017
Jako jako lijepo

U Zadru smo se rado odmarali. Obitelj koja posjeduje zgradu bila je nevjerojatno dobrodošla, topla i prijateljska. Po dolasku, pozdravili su nas piće dobrodošlice i svi smo zajedno večerali u dvorištu na jednu od noći našeg boravka. Bilo je lijepo da se provede vrijeme s lokalnom obitelji, a mi smo cijenili i bili su jako dirnuti njihovom gostoljubivošću. Stan je bio nov, prostran i vrlo čist, a mi smo bili izuzetno udobni za vrijeme našeg boravka. Glavni grad je udaljen 20-30 minuta hoda, ali susjedstvo je bilo tiho i vrlo lijepo za boravak. Sve ove stvari doprinijele su prekrasnom boravku u Zadru, a mi bi apsolutno ostali ovdje ponovno.

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Gordana Brkic Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Pozdrav svima! Moje ime je Gordana. Zadovoljstvo mi je upoznati ljude iz različitih zemalja. Učinit ću sve od sebe kako bi se gosti osjećali kao kod kuće i uživali u svakom trenutku. Zadar je prekrasan grad i nadam se da će vam se svidjeti i da ćete se poželjeti vratiti. Ja ću biti dobar domaćin i ovdje sam za sva vaša pitanja.

Oglas Apartmani Brkić je pregledan 43845 puta od 07.05.2016.