Apartman MelitaUgljan - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman se nalazi na katu obiteljske kuće u mirnom predjelu mjesta Ugljan, okružen zelenilom. U blizini je maslinik. Povoljno za šetnju, opuštanje, boravak u prirodi. U apartmanu može boraviti 5 osoba. Plaža 8 min. hoda. Ima kuhinja i dnevna/spavaća soba s velikim udobnim ležajem koji se rasklapa 160 cm za 2 osobe; spavaća soba s krevetom 180 cm; iz obje sobe se ide na balkon; mala jednokrevetna soba-krevet 90 cm za 1 osobu i iz te sobe je izlaz na manji balkon. Ima dodatna prijenosna pećnica pa se može kuhati i peći vani na balkonu; umivaonik, tuš 90 cm, wc. Kuća je okružena lijepom okućnicom gdje se može boraviti. U dvorištu ima roštilj. Kućni ljubimci su dozvoljeni i poželjni. Pogodno mjesto za zaljubljenike u prirodu, romantičare, sportske tipove, obitelji koje vole mirni odmor. Blizina znamenitog grada Zadra kojeg svakako treba posjetiti. Trajekt i putnički brod voze svaki dan, skoro svaki sat, vožnja traje oko 20 min. Mogući izleti sa Ugljana su na Kornate i Dugi otok. Dobro nam došli!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
- U svibnju, lipnju i rujnu cijena za duži boravak - boravak od 28 do 31 uz određeni popust. - kućni ljubimac 2 €/dan/28-31 dan. - U sezoni - 7. i 8. mj. molimo uskladite boravak nadovezujući se na datume odlaska ili dolaska kako se u kalendaru rezervacija ne bi stvarali nepopunjeni dani. - Naknada za kućnog ljubimca je 5 €/dan/pas. - U slučaju dolaska do 2 osobe 1 kućni ljubimac naknada se ne plaća. - Korištenje perilice rublja uz naknadu od 8 € jednokratno/uključeno do 3 pranja + sredstva za pranje. - Plaćanje je u eurima. Akontacija za rezervaciju je 20% od ukupne cijene najma. Ostatak plaćanja - plaćanje u gotovini prilikom dolaska u apartman (na dan dolaska). Nakon uplate akontacije šaljemo dokument potvrde rezervacije. - Vrijeme dolaska od 15 sati, vrijeme odlaska do 10 sati - a moguće i prema dogovoru ako je apartman slobodan. - U slučaju kraćeg boravka od 7 dana moguća je nadoplata. Kraći boravak je moguć u slučaju popunjenja kapaciteta.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 700 m
  • Restoran: 700 m
  • Doktor: 700 m
  • Ljekarna: 9 km
  • Banka: 9 km
  • Pošta: 700 m
  • Benzinska crpka: 9 km
  • Autobusni kolodvor: 16 km
  • Željeznički kolodvor: 16 km
  • Zračna luka: 24 km
  • Marina: 7 km
  • Sportske aktivnosti: 700 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
- U apartmanu ima dodatno toster, perilica posuđa, mala prijenosna pećnica i električni roštilj, pa se može kuhati i peći vani na balkonu; - Korištenje okućnice i vrtnog roštilja; - Mogućnost tuširanja kućnog ljubimca u dvorištu; - Ručnici su za uporabu u apartmanu, nisu za van; - Ručnici nisu za plažu; - Korištenje perilice rublja + sredstva za pranje uz naknadu od 3 €/1 pranje , od 8 € jednokratno/uključeno do 3 pranja, od 10 € jednokratno/uključeno do 4 pranja ; - Na raspolaganju su tri bicikla, parkirno mjesto - ne naplaćuje se; - Wi-fi-Wlan.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Melita
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Velika Gorica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Melita, Srpanj 2016
Preporuka

Odličan smještaj i domaćini.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Apartman Melita

Poštovani, zahvaljujemo na lijepom komentaru. Drago nam je da ste se ugodno proveli u našem apartmanu i do idućeg susreta lijepo vas pozdravljamo.

Melita Maksimović Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, Želja nam je da se u apartmanu osjećate kao u svom vlastitom domu, da maksimalno i ugodno iskoristite vrijeme na Ugljanu. Veliko nam je zadovoljstvo uputiti vas, pokazati vam Ugljan, odgovoriti na vaša pitanja i zadovoljiti sve vaše potrebe. Volimo životinje,osobito pse i njih tretiramo kao članove obitelji tako da ste svi dobrodošli.

Oglas Apartman Melita je pregledan 48424 puta od 21.06.2016.