Apartman LilyZadar - Zadar i okolica

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zadar i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Iznajmljujem trosobni apartman, 60 kvadrata s velikom terasom od 30 kvadrata na cijelom prvom katu kuće. Nalazi se u Boriku, mirnom dijelu Zadra. Centar grada udaljen je 20-ak minuta lagane šetnje uz more. Smještaj omogućava gostu mirno ljetovanje sa svim iskoristivim ljepotama grada Zadra. Apartman se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice (jedne veće i jedne manje). Predviđen je za komotan smještaj 4 osobe. U apartmanu su klima uređaj, internet (wi-fi), veliki TV, perilica rublja, sušilo za kosu, ručnici, posteljina, štednjak s pećnicom, posuđe. , roštilj. . Osigurano parkirno mjesto u dvorištu. U neposrednoj blizini nalaze se trgovina, restorani, kafići, trgovački centar. Nije pogodan za boravak kućnih ljubimaca. Najbliže plaže su Uskok, Borik i Puntamika. Laganom šetnjom do plaže ima 10 min. Prednost ljetovanja u apartmanu je mirna okolina obiteljskih kuća te mogućnost brzog obilaska svega što grad Zadar i okolica pružaju.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Idealno vrijeme na dan dolaska u apartman je 15h ukoliko su bili prethodno gosti. ukoliko je apartman spreman moguće je dogovoriti i raniji dolazak.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 1 km
  • Plaža: 1 km
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 500 m
Vrsta plaže
Pješčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Goste dočekujemo pićem dobrodošlice. Uz smještaj je osigurano parkirno mjesto.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Lily
Ljiljana Džepina Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartman Lily je pregledan 9877 puta od 21.06.2018.