Apartmani KalabrićBrodarica - Šibenik i okolica

cijena od € 45 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Brodarica i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Kompletno opremljeni apartmani u mirnom okruženju u prvom redu do mora, s pogledom i izlaskom na more. Susretljivi domaćini s preko 30 godina iskustva. Objekt se nalazi blizu magistrale (Šibenik - Primošten - Split). Dostupna su 2 apartmana koji se nalaze na 2. katu obiteljske kuće. Apartman A4: kapacitet 4 osobe sastoji se od 2 spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonica s WCom, kuhinja s blagavaonicom, te balkona s pogledom na vrt kuće i beskrajno plavetnilo mora. Apatman A4 2: kapacitet do 6 osoba, sastoji se od 2 sobe s bračnim krevetom te 1 sobom s krevetima na kat, kupaonica s WCom te zaseban WC. Svaki apartman sadrži mikrovalnu, hladnjak sa zamrzivačem, WI-FI internet, TV sa satelitskim programima, te klimu. Najbliža plaža nalazi se ispred kuće do koje se dolazi privatnim stepenicama, udaljenot 20m. U vrtu kuće dostupan je tuš kojim se gosti mogu poslužiti nakon ispunjenog dana na plažama.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Način plaćanja: gotovinom u Eurima (€)
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 30 m
  • Doktor: 100 m
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 100 m
  • Benzinska crpka: 900 m
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Po dolasku nudimo piće dobrodošlice te upoznajemo goste s objektom, okućnicom i sadržajima u blizini. U dogovoru moguće je korištenje roštilja (grila). Također, nudi se mogućnost priveza broda u dogovoru s domaćinima. www. apartmani-kalabric. com. hr
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Kalabrić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Đakovo, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Kalabrić, Lipanj 2014
Odličan godišnji odmor

Sve pohvale domaćinima za odličan smještaj i gostoljubivost. Lokacija kuće je savršena (jednostavan prilaz s magistrale), blizina svega, a nalazi se odmah uz more. Opuštanje s pogledom na more, otok Krapanj i ostale otoke. Ljuljačke i vrt pružaju dodatnu ugodnost boravka. Preporučam svima!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Jerka Kalabrić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Kalabrić je pregledan 38004 puta od 09.02.2015.