Apartmani AdrijanaŽaborić - Šibenik i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Vrlo dobro 4/5
Opis objekta

Poštovani gosti, ovim putem želimo Vam ponuditi, ukoliko se još niste odlučili, za slobodne termine u našim apartmanima u Žaboriću, Crveni Brig, 8 km od Šibenika. Apartmani, tj. kuća, idealna za odmor, se nalazi 60 m od mora ( i ima vlastiti mol za kupanje ), 300 m od restorana i picerije i cca 400 m od kampa Jasenovo koji je 2 puta unazad par godina proglašen najboljim kampom Hrvatske. Izuzetno čisto more, divan miris čempresa i savršen mir čini ovaj dio Jadrana idealnim za odmor. Do Šibenika imate 10 min lagane vožnje, šoping centar, Cineplex...12 km do Primoštena, cca 20 km do Vodica, nacionalni park Krka u blizini Šibenika, 25 min autoputom do Zadra, 35 min do Splita. Apartmani su novi i suvremeno uređeni. Veliki apartman ima natkrivenu terasu od 30 m2 sa prelijepim pogledom na more a manji apartman također ima manju terasu sa zaštitom od sunca. Želimo svima ugodan boravak u apartmanima Adrijana te svako dobro ma gdje bili.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se može izvršiti na licu mjesta uz prethodni depozit od 20%. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 60 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 8 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Banka: 7 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 8 km
  • Željeznički kolodvor: 8 km
  • Zračna luka: 80 km
  • Marina: 8 km
  • Sportske aktivnosti: 60 m
  • Disco klub: 9 km
  • Casino: 7 km
  • Nacionalni park: 15 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Također možete koristiti gril i vanjski tuš koji se nalazi u sklopu objekta. Inače uvala je idealna za sve vrste sportova na vodi kao i za pecanje. Postoji mogućnost najma pedalina te jednodjevni najam čamca.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Adrijana
Komentari
Vrlo dobro 4/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
MALA NEDELJA, Slovenija
Dobro (3/5) Boravio u A4, Srpanj 2023
Slovenija

Apartman je dobro opremljen, ali daleko od svega, u blizini nema trgovine, restorana, pekare. Vlasnik je prethodno provjerio da je trgovina udaljena 300 m, što nije istina. Perilica rublja ne radi kako treba, u stanu nema stola. Željezni stol na terasi koja je inače velika i sjenovita, mogli bismo staviti i ležaljke. Vlasnik nas je dan prije polaska obavijestio da moramo krenuti najkasnije do 8:30 ujutro. Preporučam apartman ljudima kojima ne smeta što se voze svaki dan. Plaža je sjenovita, ali u blizini nema sladoleda, pekare ili bara. Ukratko, ništa.

Preporučujem za : Starije osobe,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Ne istinite tvrdnje

Poštovani g. Slavko. Bilo je dovoljno da samo u Google maps unesete našu adresu: Dvajnka 6, 22108, Žaborić ili da me jednostavno pitate za sve što navodite da nema u blizini, što uopće nije istina. Svatko tko se iole koristi internetom može slobodno provjeriti po našij adresi, koju sam napisao, i vidjet će da niste u pravu. Od našeg apartmana restoran Veranda je udaljen cca 300 m, 100 m dalje je kafić u kome ima i sladoleda, nakon još 100 m je predivan, više puta nagrađivani kamp u kome ima sve, piće, sladoled te veliki izbor hrane. Također se iznad kampa nalazi pekara sa svim mogućim. Na drugu pak stranu od našeg apartmana su dvije trgovine: Studenac i Djelo a ako vi imate problem sa snalaženjem a isto tako i vožnjom auta onda to morate riješiti na neki drugi način a ne pisati neistine. Također imam i screenshots od svih mojih gore navedenih tvrdnji pa ako itko drugi ima bilo kakovu sumnju neka mi se slobodno javi i dobit će vrlo detaljan i precizan prikaz svega u blizini a naravno i šire. Inače, na terasi od 30 m2 ( natkrivenoj ) ima lijepi stol za 4 osobe a također unutar apartmana u kuhinji vrlo efektan stol, uza zid , za još 3 osobe. Pa ako to nije dovoljno onda stvarno ne znam što bih rekao. Sve slike imate na stranici i vidljivo je sve. Što se tiče mašine, vjerojatno ju ne znate koristiti, inače je korištena max 30-40 puta, znači nova. Znači, u blizini imamo sve ono što vi niste vidjeli, mogli ili znali pronaći : trgovinu, restoran,kamp sa kafićem i hranom, bar, extra kafić, sladoled i pekaru....Molim sve nove, potencijalne, buduće goste neka mi se slobodno obrate i dobit će vrlo iscrpne informacije u vezi bilo čega a Vama gospodine Slavko predlažem da iduće godine odete na odmor na takovo mjesto ( ako ono uopće postoji igdje u svijetu ) gdje će vam apartman biti tik uz sve ovo što ste vi naveli da kod nas nema a da ne morate , ne daj Bože, koji metar ili 100, 200, 300 m prehodati ( ili, ne daj Bože, autom otići ). Još Vas molim da ponovno upišete našu adresu u Google maps pa da se uvjerite da niste u pravu i da vašim komentarom ne obmanjujete buduće goste kojima to neće biti problem. To najbolje znaju naši stari, zadovoljni gosti koji nam se uvijek vrlo rado vraćaju. Želim vama i vašima svako dobro i žao mi je što niste uspjeli otkriti sve čari ovog našeg prekrasnog mjesta. Damir

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Adrijana, Lipanj 2018
Vrlo lijep apartman

Apartman se nalazi na mirnoj i tihoj lokaciji, vrlo je prostran i udoban za duži boravak odmor, pogotovo za obitelji s djecom. Opremljen je sa svim potrebnim sadržajem. Posebno smo bili oduševljeni s velikom terasom s pogledom prema moru. Terasa je većinom u hladu pa je moguć boravak tijekom cijelog dana. Do prekrasne plaže sa sitnim žalom je 8 min. hoda, a more je kristalno bistro i čisto te uvijek dovoljno toplo. U blizini se nalaze se nalaze turistički centri Šibenik, Vodice, Primošten i Rogoznica sa svojim atrakcijama, nacionalni parkovi te je izbor za turistička razgledavanja i avanture vrlo širok. Preporučujemo!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Bratislava , Slovačka
Vrlo dobro (4/5) Boravio u Apartmani Adrijana, Srpanj 2017
odličan stan

Ovaj apartman svakako ga preporučujem. Proveli smo tamo lijepi odmor s djecom. Apartman je posebno dobro namješten. Turisti će cijeniti lijepu veliku terasu s pogledom na more. To je u mirnom okruženju. Prekrasno čisto more. A ako čeznem za turizam, u neposrednoj blizini glavnih turističkih centara - Primošten, Šibenik.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Damir Peša Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dragi gosti, želimo Vam ugodan i nezaboravan boravak u apartmanima Adrijana. Ovdje more i zrak imaju jedinstven miris svojstven samo za ovaj dio Jadrana. Zasigurno ćete se vratiti svojim domovima sretniji i zadovoljniji, puni energije i veseliji....

Oglas Apartmani Adrijana je pregledan 38892 puta od 13.07.2017.