Apartmani Sara Krk Malinska - Otoci

cijena od € 52 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Sva Vaša očekivanja ispunit će naši novo i moderno opremljeni apartmani, smješteni u sunčanoj Malinskoj. Sara Apartmani nalaze se u sporednoj i vrlo mirnoj ulici nedaleko od centra, mora i plaže. Prva trgovina, restoran i pekara nalaze se također u neposrednoj blizini. Naši gosti su nam vrlo bitni, stoga Vam stojimo uvijek na raspolaganju sa svim savjetima i djelima. Naše iskustvo u turizmu bilježi našu obiteljsku tradiciju, koja je u nasljeđu druge generacije.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za fiksnu rezervaciju potrebno je uplatiti 30% akontacije od cjelokupnog iznosa na naš račun. Ostatak iznosa plaćate na licu mjesta u gotovini ili nekom od Vaših kartica. Kada zaprimimo akontaciju, istu Vam ju potvrđujemo mailom te Vam šaljemo Voucher sa svim detaljima o rezervaciji. U cijenu je sve uključeno (klima, boravišna pristojba). Prijava po gostu naplačuje se jednokratno u iznosu od 4 EUR-a. Navedene cijene su sa uključenim PDV-om po stopi od 13%! Boravak do 4 dana cjelokupni iznos boravka uvečava se za 30%. Naš Check-In je od 15. 00 sati a Check-Out do 10. 00 sati. U koliko dolazite poslje 20. 00 sati, potrebno nam je to prethodno naglasiti ili na dan dolaska nam poslati SMS ili mail. Za sva daljnja pitanja stojimo Vam vrlo rado na raspolaganju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 400 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Željeznički kolodvor: 45 km
  • Zračna luka: 14 km
  • Marina: 15 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 200 m
  • Casino: 11 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Nastojimo uvijek ispuniti Vaše želje. Tako Vam vrlo rado možemo organizirati transfer od aerodroma do nas, pobrinuti se za vez, dozvolu za pecanje, preporučujemo Vam izlete, izlete brodom te Vam iste možemo rezervirati, dajemo Vam savjete što biste svakako trebali vidjeti, gdje možete dobro jesti i mnogo toga više. Svi naši gosti, imaju kod naših partnera popust na određenje izlete brodom, restoranima, te ostalim popratnim sadržajima koji se nalaze u Malinskoj ili na otoku Krku.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Sara
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
LJUBLJANA, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Kolovoz 2022
Trebinjska 12

Boravak u apartmanu ne može biti ugodniji! sve je u blizini. od doktora, trgovine, strogi centar prekrasne Malinske! Što se tiče apartmana, sve 5, čistoća, bolja nego u mnogim hotelima! Mogućnost dogovora sa vlasnikom i gospođom Dušankom - neprocjenjivo! Preporučam svima koji ne žele brinuti tijekom svog odmora!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala

Draga Katja, hvala vam puno na boravku u našim apartmanima i vama kao našem gostu. Jako nam je drago, da ste upravo onako proveli vaš godišnji odmor kako ste i željeli te se nadamo da će mo vas opet moći pozdraviti kao našeg gosta! Hvala i sve najbolje vam želimo do sljedećeg puta!

Postojna, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Kolovoz 2022
Zeje 1a

Lijepi pozdrav. Apartmani Gordana i Dušanka su jako lijepo uređeni i imate sve unutra, od vilica do tanjura...sve je sređeno. Kad dođete do apartmana sve je čisto i lijepo, a o terasi i pogledu na grad Malinsku da ne govorim, a sve je u blizini. Znam da ću ti se vratiti sljedeće godine. Pozdrav Gordana i pozdravi Dusanku koja je carica i jako draga dama!!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala

Dragi Martine, hvala vam puno na svemu. Jako nam je drago da ste ugodno boravili kod nas u našim apartmanima i veselimo se vašem ponovnom dolasku! Želimo vam sve najbolje i šaljemo puno pozdrava.

Gordana Stanković Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Španjolski,
Više o domaćinu

Naše iskustvo – Vaš savršen odmor ! Naš objekat već je drugu generaciju u obiteljskoj imovini i bilježi dugogodišnje iskustvo u turizmu. Naše iskustvo potječe još od 1978 godine, kada su moji roditelji po 1. put otvorili svoja vrata našm gostima. Tada su bile sobe s doručkom, današnji Bed & Breakfast, a danas su moderno opremljeni apartmani. Našim gostima stojimo uvijek sa savjetima i djelima na raspolaganju.

Oglas Apartmani Sara je pregledan 111955 puta od 09.04.2017.