Apartmani MarijaKrk Punat - Otoci

cijena od € 35 na noć
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

U našoj apartmanskoj kući Marija iznajmljujemo lijepe kompletno opremljene apartmane, i dvije dvokrevetne sobe s pripadajućim kupatilima od kojih je jedna sa balkonom, a druga bez balkona. Poseban ulaz za goste vodi vas u hodnik na prvom katu iz kojeg se ulazi u navedene stambene jedinice. Kuća je od najljepših plaža Punta udaljena svega 100 m. Za manje od 10 minuta stižete do prve trgovine, a ugodnom šetnicom uz more ste za 15 minuta u centru Punta. Na plažama ćete naći niz kafića, dva vrlo dobra restorana, štandove brze hrane, slastičarnicu, kioske, pekarnice. Od sportskih sadržaja možete isprobati sve u centru vodenih sportova B

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Nakon što ste rezervirali naš apartman, molimo vas da uplatom akontacije od 50 Eura potvrdite svoj dolazak. Naši gosti napuštaju apartman u 10 sati. Vrijeme ulaska novih gostiju u apartman je svaki dan od 12-15 sati. U slučaju da se gost do tada ne pojavi, a nije prethodno nazvao i najavio kašnjenje, apartman će se iznajmiti prvom gostu. Gost plača cjelokupni iznos smještaja kojem se odbija akontacija, nakon što se smjestio i odmorio od puta. Molimo vas da nam odmah po dolasku ostavite svoje putovnice ili osobne iskaznice, jer smo vas u roku od 24 sata dužni prijaviti. Nadamo se da ćete se u našoj Apartmanskoj kući Marija osjećati ugodno, da ćete se zaljubiti u Puntarske zalaske sunca i opet nam doći.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 800 m
  • Željeznički kolodvor: 35 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 6 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Punat se nalazi na južnom dijelu otoka Krka, a smjestio se u jednoj od najljepših i najzaštićenijih uvala na Jadranu – Puntarskoj dragi. Punat je udaljen oko 30 km od Krčkog mosta i oko 8 km južno od grada Krka. Nekad malom ribarskom mjestu Puntu draž daju malene kamene kuće stisnute u uskim ulicama tzv. kalama u staroj jezgri mjesta te iskonska bjelina šljunčanih plaža koje su povezane šetnicom. Gotovo da nema posjetitelja koji za svog boravka u Puntu nije obišao otočić Košljun koji u okrilju franjevačkog samostana čuva blago hrvatske baštine.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Marija
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Soba, Srpanj 2023
Sve pohvale

Boravila sam u sobi kod domaćina u srpnju 2023 i imam samo pohvale. Smještaj je uredan i čist, a domaćini su susretljivi, ljubazni, a opet visoko profesionalni. Ova simpatična obitelj je tu za goste u prizemlju kuće, a opet ne prelaze granicu kada želite odmor. Plaže su blizu i ulica nije prometna, tako da se na putu do plaže ugodno prošećete par minuta i isto tako natrag. Sve dodatne molbe domaćini uvažavaju i trude se učiniti boravak sto ugodnijim. Sigurno ćemo se opet vidjeti !

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala vam Romana!

Bili ste nam draga gošća i nadamo se ponovnom susretu. Lijep pozdrav od obitelji Janaček

Slavonski brod, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+2, Kolovoz 2021
Sve preporuke!

Prilika da kažemo kako su Domaćini odlični..smještaj vrh..a da ne pričam o blizini plaže. Tko ima manju djecu, plaža odmah ispod apartmana, odlična..a šetnica se proteže dosta uz more...mjesto je za pohvalu..cijene po trgovinama prihvatljive.. ..sve preporuke, ljudi nećete pogriješiti..

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Simpatična mlada obitelj

Draga Nikolina, Iako smo se vidjeli samo na kratko, očarala me vaša otvorenost i vaše uvijek nasmijano lice. Užitak je imati takve goste. Zahvaljujemo na preporukama i nadamo se vidjeti vas opet. Pozdrav cijeloj obitelji. Lijep pozdrav iz Punta.

Karviná, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Soba, Srpanj 2021
Apartmani Marija

Oduvijek dolazimo ovdje, uvijek smo zadovoljni, apartmani su čisti, opremljeni svime što nam treba, a posebno vlasnici nevjerojatni i ljubazni, uvijek su nas u svemu zadovoljavali. A posebno blizu vode, gdje imamo parkiran brod.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Verica Janaček Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Verica je supruga, majka, baka koja već 50 godina svoja ljeta provodi u Puntu, u prizemlju Apartmanske kuće Marija gdje ljeti živi sa svojom obitelji i majkom Marijom po kojoj kuća nosi ime i koja je dobri duh i prepoznatljivo lice za sve naše dugogodišnje goste. Već 34 godina poslom vezana pretežno za Švicarsku, priča njemački i engleski.

Oglas Apartmani Marija je pregledan 87953 puta od 12.03.2018.