Apartmani RendulićKrk Malinska - Otoci

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Rendulić smješteni su u obiteljskoj kući u mirnom dijelu Malinske okruženi zelenilom. Mjesto je idealno za vaš odmor jer vam nudi sve potrebno za ugodan boravak daleko od buke. Kuća nudi smještaj u dva apartmana 2 1 sa jednom spavaćom sobom s duplim ležajem i jedan komforni apartman sa kapacitetom 4 1 sa dvije spavaće sobe. Svaki apartman ima zaseban ulaz i parkirno mjesto. Jednosobni apartmani se nalaze na katu kuće i imaju po dvije terase, dok je dvosobni apartman smješten u prizemlju i ima jednu prostranu terasu. Svi apartmani imaju:SAT TV, internet, klimu, te perilicu rublja koja je na upit. U prostranom i lijepo uređenom dvorištu nalazi se roštilj i vanjski tuševi koji su na raspolaganju gostima. Objekt se nalazi 5 minuta hoda do centra i tržnice te glavne rive s kafićima i restoranima uz obalu. Zbog aktualne situacije sa pandemijom COVID-19 napominjem da svaki apartmam ima potpuno odvojene ulaze i nema dodirnih točaka te je time socijalna distanca osigurana.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši isključivo u gotovini. Iznos akontacije je 20% od ukupne cijene smještaja, doznakom na račun kunski/devizni a ostatak kod dolaska. Usluga čiščenja apartmana nije uključena u cijenu. Cijena čiščenja apartmana A1 i A2 (2 1) je eur 30,00 a cijena čiščenja apartmana A3(4 1) je eur 40,00. Usluga čiščenja plaća se jednokratno po dolasku. Očekivani dolazak je poslije14, 00 sati a odlazak do 10, 00 sati. Za boravak kraći od 4 noći cijena je uvećana za 30%
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 600 m
  • Banka: 400 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 400 m
  • Autobusni kolodvor: 400 m
  • Zračna luka: 12 km
  • Marina: 13 km
  • Sportske aktivnosti: 900 m
  • Disco klub: 500 m
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Kuglanje, jahanje, razni sportovi na vodi, najam bicikla, barke, organizirani izleti, duga i lijepa šetnica, ....... su mogućnosti koje pruža mjesto.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Rendulić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
weiz, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Siječanj 1970
Prekrasan odmor

bili gosti obitelji Rendulic od 24. srpnja do 4. kolovoza 2022., bili su vrlo zadovoljni, apartman je bio vrlo čist i posebno toplo dočekan, jednostavno san za odmor s djecom, topla preporuka. Pozdrav iz Austrije Alfred, Karin i mala Jenny Ps - Nadam se da ću se vratiti sljedeće godine

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Postbauer Heng, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2020
Divan odmor

Moja obitelj i ja proveli smo dva tjedna na odmoru u Krku. Smještaj je bio tip top i obitelj Rendulić su jako divni ljudi. Nažalost ima samo 5 zvjezdica, da mogu dao bih 100. Zahvaljujem se od srca skupa sa svojom obitelji na divnom gostoprimstvu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala gospodine Dalip

Bilo nam je čast upoznati i ugostiti Vas i vašu obitelj,kod nas ste uvijek dobrodošli! Lijep pozdrav i svako dobro Vama i vašoj obitelji od obitelji Rendulić.

Steyr, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2019
Jedan od najlepših odmora!

Boravila sam s mužem sredinom osmog mjeseca kod Bose i Ive. Kada smo došli dočekali su nas ljubazni domaćini, poslužili pićem dobrodošlice i uveli u apartman. Apartman je bio perfektno čist i upravo onakav kakav je na slikama. Apartman je u mirnoj ulici, idealan za odmor. Domaćini su veoma predusretljivi, na bilo koje pitanje imali su odgovor, na bilo koju našu molbu izašli bi nam u susret. Par minuta hoda od apartmana je odličan riblji restoran (čuli smo najbolji u Malinskoj). Sve u svemu, proveden veoma lep godišnji odmor i rado bi se ponovo vratili. Za svaku preporuku!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala dragi Andrijana i Saša

Izuzetno nam je drago da vam je bio ugodan boravak u našem apartmanu.Bilo bi nam zadovoljstvo da vas kao drage goste ugostimo kad god poželite. Lijep pozdrav i svako dobro od obitelji Rendulić!

Ivan Rendulić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Rendulić je pregledan 37483 puta od 12.05.2019.