Apartmani MadjerSelce - Kvarner i gorje

cijena od € 45 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Mađer, u vlasništvu obitelji Mađer, nalaze se u mjestu Selce (Primorsko-goranska županija). Smještaj je udaljen od prvog kupališta 200m, a od centra mjesta 200m. Minimalan broj osoba kojem pogoduje jedna smještajna jedinica je 2, a maksimalan 4. Gostima je na raspolaganju: balkon/terasa, pribor za jelo i kuhanje, tv, pristup Internetu, posteljina, ručnici. Adresa: Maršala Tita 59b, 51266 Selce, Hrvatska, telefon: 385 98 871885 (hrvatski, engleski). Selce – primorski gradić se nalazi u živopisnoj uvali, u neposredoj blizini Crikvenice, 35 km južnije od Rijeke, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih dijelova Jadranske obale. Uređeno šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i športske priredbe (folklor, koncerti, likovne izložbe, show-programi, ribarske fešte, sportski ribolov s gostima i dr. ). , čist zrak i bistro more, te moderno uređene plaže koje već nekoliko godina nose Europsku Plavu zastavu, omogućit će Vam ugodno i zabavno ljetovanje.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija se vrši na način da se uplati 20% od cijene dogovorenih noćenja na žiro račun vlasnika. Iznos dogovorenih broja noćenja plaća se po dolasku. Na dan odlaska obavezni ste napustiti smještajnu jedinicu do 10:00 sati kako bi bila očišćena i pripremljena za druge goste koji dolaze nakon Vas i imaju pravo ulaska od 14. 00 sati. . U cijenu je uključeno korištenje klima uređaja, interneta, parkinga. Boravišnja pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 25 km
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Željeznički kolodvor: 375 km
  • Zračna luka: 15 km
  • Marina: 300 m
  • Sportske aktivnosti: 400 m
  • Disco klub: 400 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Madjer
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Marcali, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Rujan 2023
Impresivan

Dobili smo najbolji mogući smještaj za nas. Prekrasan pogled, dobro opremljen studio, vrlo ljubazni domaćini. I drugima želim takvu dobrodošlicu i iskustva. Naravno da ćemo se vratiti.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Pozega, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2023
Sve preporuke!

Prekrasno mjesto i još ljepši apartman s predivnim pogledom na more! Vlasnik je jako ljubazan i brine o svemu, čak nam je donio ekstra pokrivke ako bi nam preko noći bilo hladno, što nas je naravno,oduševilo! Apartman je potpuno opremljen, lijep i čist. S prekrasnim balkonom i pogledom na more. Udaljenost centra i plaže svega 5 min hoda. Svaka pohvala i sve preporuke!

Preporučujem za : Osobe željne mira,
DRAMLJE, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Lipanj 2023
Samo pohvalno

Istovremeno smo iznajmili apartman A4 i A2+1 (ID:45253) u kući na nekoliko dana. Oba apartmana su vrhunski namještena. Oba imaju prekrasan pogled na more. Vlasnici Ana-Marije, Damira i također Livija su vrlo ljubazni i uslužni, pri svakom susretu pitali su nas trebamo li što. Parking je osiguran. Gradska plaža je udaljena 5 minuta hoda, kao i trgovine, pekare, bifei... Centar Crikvenice gdje možete nabaviti svježu ribu udaljen je pola sata ugodne šetnje. Okolina je bila mirna. Ako bude prilike, sigurno ćemo se vratiti.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Ana-Maria Mađer Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Madjer je pregledan 101334 puta od 12.02.2016.