Apartman FilipanSelce - Kvarner i gorje

cijena od € 100 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Selce i regiji Kvarner i gorje!
Opis objekta

Kompletno i suvremeno opremljeni apartman u mirnom predjelu Selca. Apartman je na drugom katu sa prekrasnim pogledom na more. Korisnici apartmana imaju mogućnost korištenja uređenog vrta sa pergolom, roštiljem, vanjskim tušem i sunčalištem, te manjim sportskim terenom. Osigurani parking sa korisnike apartmana unutar zatvorenog dvorišta.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje 20% akontacije za rezervaciju smještaja, ostatak po dolasku prvi dan. Dolazak najranije od 15:00 sati. Odlazak najkasnije do 10:00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Zračna luka: 30 km
  • Sportske aktivnosti: 10 m
  • Disco klub: 300 m
  • Nacionalni park: 150 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U mogućnosti smo organizirati izlete brodicom. Najam/korištenje bicikala.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Filipan
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2019
Idealno mjesto za bezbrižan odmor!

Suprug, ja i dvoje male djece ljetovali smo u Selcu po prvi put. Ako bude prilike, vratit ćemo se sigurno. Bilo nam je prekrasno. Udomaćili smo se i nije nam se išlo kući. Kuća je na brežuljku, na zgodnoj, mirnoj lokaciji, u neposrednoj blizini male trgovine. Apartman je prostran, uredan, čist i opremljen od A do Ž. Sve ima za nas velike, a klinci su imali više nego dovoljno sadržaja i mjesta za svoje ludorije. Velika terasa, s prekrasnim pogledom na more, je gdje smo uživali u prirodnom hladu do poslije podne i ponovo navečer i to bez komaraca. Na dvorištu je sjenica sa stolom, roštilj, jacuzzi, košarkaški teren, za svakoga po nešto. Sve je ograđeno visokom ogradom, mališani su mogli bezbrižno trčkarati i uživati u apartmanu i vani. Do plaža (pijesak, betonirana, molići ...) je svega par minuta šetnje, a zahvaljujući domaćinu, imali smo prilike voziti se na brodiću do manje dostižnih plaža i do susjednog otoka Krka. Što se domaćina tiče ... on i njegova obitelj jako su ljubazni i uslužni, a opet nenametljivi. Ni ne vidite ih, a sve imate! Bolje nismo mogli poželjeti. Ma ... bilo nam je super. Preporučujemo svima - mladima, starima, s djecom i bez. Svima! Hvala na svemu!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Trebnje, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Filipan, Lipanj 2019
Super apartman i okolica

Boravili smo u apartmanu u šestom mjesecu i to je bio zasad apartman koji je bio najbolje opremljen, a domaćini su nam nudili ovdje najviše gostoljublja otkad boravimo u Selcima. Dolazimo u Selce sada već treće godine, jer nam je blizu i zbog plaže. Apartman je opremljen sa svime što vam treba, tu je i Smoothie maker, i mikser i neke vrlo korisne stvari (npr.: vozni red autobusa itd...),tako da smo sa sobom doveli previše stvari, koje uopće nismo trebali jer smo sve pronašli u apartmanu. A najviše nam se svidjele sobe za oboje djece, oni su baš uživali u njima i u igralištu za kućom. Dobro su došle i klime u svakoj sobi i to je bilo super, razgled s balkona i cijelog apartmana je fenomenalan. Naš sin još i danas često pita za more. Preporučujemo apartman svima koji žele mir i obiteljima s djecom jer ima puno stvari za djecu u apartmanu. Još jednom puno hvala na ugodnom boravku, sigurno se vratimo. Pozdrav obitelji Filipan; želimo vam ugodnu sezonu i puno zadovoljnih gostiju. Nataša

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Celje, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Filipan, Kolovoz 2017
Savršeno mjesto za odmor

Vrlo čist, moderno opremljen apartman s prekrasnim ukrasom na 2. katu s velikim balkonom i prekrasnim pogledom na more. Tu je sve i još mnogo toga! Bicikli su dostupni, van je košarkaško igralište, solarni tuš, roštilj, natkriveni vrtni namještaj sa svimešću. Vlasnici su vrlo ljubazni i sukladni! Trgovina (Konzum) i tržnica nalaze se na pješačkoj udaljenosti (4 minute) u središtu Selca. Također je oko 4 minute do najljepše plaže u Selcu. Ja visoko preporučiti! U ovom smo mjestu jako uživali!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Hrvoje Filipan Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Filipan je pregledan 36352 puta od 10.08.2016.